2777
2789
عنوان

شاکری تعیین جنسیت

45 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من اینجا فعال نیستم، ولی اومدم بهتون تجربه خودم رو بگم که مثل من نخوره تو ذوقتون

من آزمایش خون تعیین جنسیت دادم که نتیجه شد پسر، دکترم فرستاد انتی پیش شاکری که خیلیم تعریفشو شنیدم، وقتی رفتم گفت دختر تعجب کردم گفتم مطمعنین گفت بله شک نکن من تو ایران حرف اول میزنم، یک میلیون تاحالا تعیین جنسیت درست تشخیص دادم از ۱۱ هفته، من ولی خیلی از جواب ازمایش خون مطمعن بودم سر همین دوباره یه هفته بعد رفتم پیش شاکری،سونو کرد گفت پسر

گفتم چییی؟؟؟؟ مگه نگفتین دختر، گفت نه الان صدرصد پسره، برای اولین بار ازمایش خون جوابش دقیق درومد، منم که خیلی شوک شده بودم اومدم بیرون حتی گفت برو سیسمونی بگیر مطمعن باش پسره...توروخدا این دکتر نرین با احساساتتون بازی میکنه..و در اخر با یه ببخشید سر و تهش رو هم میاره

من nt اصلا حرفی از جنسیت نزد گفت مشخص نیس و آزمایش ژنتیک دادم زده پسر

هفته دیگه هم باید آنومالی برم استرس گرفتم ما به همه گفتیم پسره و وسایل پسرونه گرفتیم !!!!!

البته جاریمم آزمایش ژنتیک داد گفت دختر و واقعا دختر بود

خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من nt اصلا حرفی از جنسیت نزد گفت مشخص نیس و آزمایش ژنتیک دادم زده پسر هفته دیگه هم باید آنومالی برم ...

به ازمایش اصلا شک نکنین، شاکری چنان علم ژنتیک و ازمایش خون روبرد زیر سوال ک منی که مطمعن بودم جواب خون درسته شک کردم