2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم عقاید و مذهبی بودن خواستگارم چقدره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 109 پست
ازدواج با اینجور خانواده ینی خودت مراسم نداریعروسی عقد اینا نمیتونی اونجوری ک دلت میخواد بگیزستو عرو ...

اره میدونم عروسی نمیگیرن

حالا عروسی خواهرم اخراش قاطی شد کلی بزن برقص🥲

خونوادم فقط میگن چون خوبن و سنت داره میره بالا دیگه خواستگار برات نمیاد

من ۲۹ سالم داره میشه حسابدارم هرکس هم منو میبینه فک میکنه ۲۵ سالمه

همش حس ناکافی بودن دارم

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پسره این مدلی نباشه چیآخه مامانم خیلی با واسطه حرف زد گفت دخترم همین مدلیه اونا گفتن اوکیه فامیل ...

هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه.

ما هرچقدرم بگیم تو میگی پسره مثل خانوادش نیست ولی نمیدونی پسره مثل خانوادش هم نباشه تو بازم محکومی به رعایت

ببین بینتون اختلاف فرهنگی نیستغار فرهنگیهدره فرهنگیهپسر به واسطه خانواده داره زن میگیرهتو دیگ از همی ...

برم ناخن رو کاشت کنم برم سر قرار ببینم واکنش پسره چیه 🫠

میدونم همه رو واقعا

نمیخوام بگم بدن یا نه

اونجوری خوبن میشناسمشون حدودی

ولی خب...

خونوادم

خیلی روم فشاره

گفتم برم پسره رو ببینم حرف بزنم حداقل قانع کنم بگم دیدم حرف زدم بهم نمیخوریم

به خاطر این قسمت ها جواب رد بده

به زور بعد ازدواج میخوان تو رو تغییر بدن و مذهبی شدید کنن

خونوادش مذهبی باباش آخوند و قاضی پدربزرگش هم اخوند

اصلا عروسی نمیرن

اولین سوال مامانش این بود که ایا من کاشت ناخن انجام میدم یا نه

دوستم ک اینارو میشناسه میگه آزادی الآنتم نخواهی داشت گیرن

مشخصه مذهبی شدید هستن دوستت هم بیشتر از تو و خونوادت اینا رو میشناسه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

پس خودت دلت میخواد ازدواج کنی فقط فردا روز نگی حسرت زدن رژ رو دلم موند

من نمیخوام 🫡😂

بخدا یه هفته است قهر کردم گریه کردم داد زدم میگن تو نمیفهمی اینا خیلی کله گنده هستن

اونقدر گیر نیستن مادر ماشین داره باشگاه میره

میگم اینا ملاک نیست

متوجه نمیشن

میرم با پسره حرف بزنم که یه نقطه ضعف بگیرم

نهایت خونوادم قبول نکردن دیگه با مامانم میرم مشاوره

پرستار حقوقش هم کمه تعجب میکنم خونوادت خیلی اصرار میکنن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خوب یه تایمی اشنا شید ولی خوب مشخصا تفاوت فرهنگی دارید دیگه

میدونم

چون مامانم چادری اکثر جاها بابام هم اهل مسجد رفتن هست

ولی ما نه

مامانم میگه شاید اونم اون مدلی باشه

قانع نمیشن 🥲

هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه.ما هرچقدرم بگیم تو میگی پسره مثل خانوادش نیست ولی نمیدونی پسره مثل ...

اره میدونم

همش مثال زنداییک رو میزنم مامانم که اونم باباش روحانی

گفتم مادر من زندایی پدرش مشهد هستش

خودش ۴ سال کارشناسی دوسال ارشد چهارسال دکتری تهران بود که با دایی من آشنا شدن و همونجا زندگی میکنند ماهم شمال هستیم

سالی یه بار باباشو میبینه که اونم رعایت میکنه

وگرنه اونجوری اصلا

ولی منی که با اینا همسایه هستیم تو یه شهر کوچیک باباش معاون دادگستری همه میشناسننمیشههههه

نه اینکه گذاشته باشم کنار اونقدر دیگه برام مهم نیس میترسم مثلا بعدها بگن حجاب بگیر آرایش نکنمحدود شم

تو خودت ببین اگه یه روز شوهرت به خاطر حرف پدرش بهت بگه چادر بزار سرتو سرکار نرو و فقط از بچه ها مراقبت کن میتونی تحمل کنی یا نه.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

ادامه نده

نه به خاطر باورهاشون بلکه به خاطر فرهنگ پایینشون

اون ها حقی ندارن از شما بخوان طبق عقیدهی خودشون رفتار کنید مثلا پوششتون رو تغییر بدید، اعتقادات هرکسی برای خودشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7