2777
2789
عنوان

وقتی مستقل بودن هزینه دارد

81 بازدید | 8 پست

مدتیه توی یک محیط آموزشی هستم که فضای جمعی خیلی برام سخته. بیشتر افراد گروه، بدون هماهنگی رسمی، برای بقیه تصمیم میگیرن:
اینکه چه کسی سر کلاس بره یا نره، کِی امتحان داده بشه یا نشه، یا حتی کی حق اعتراض داره.

هر کسی برخلاف جریان حرکت کنه، با واکنشهای تند، توهین کلامی یا تخریب شخصیتی روبهرو میشه.
من آدم درونگرا و آرامیام و اهل درگیری نیستم، اما این فشارها باعث شده حتی حضور عادی در کلاس هم برام استرسزا بشه.

از طرفی مجبورم این مسیر رو ادامه بدم و امکان تغییر محیط ندارم.
سوالم اینه:
در چنین شرایطی چطور میشه بدون درگیر شدن، از خودت محافظت کنی و حداقل آسیب رو ببینی؟

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
اون افراد سمي در چه درجه كاري با شما قرار دارن؟ بالادست هستن؟

همکلاسی هستیم متاسفانه.... یعنی فوق بی ادب هستند.... من معمولا اینجور مکانها رو ترک می کنم ولی ایندفعه گیر افتادم اونهم نزدیک ٣ ساله🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکلاسی هستیم متاسفانه.... یعنی فوق بی ادب هستند.... من معمولا اینجور مکانها رو ترک می کنم ولی ایندف ...

سعی کن از حق خودت دفاع کنی همه جوره اگه نشد هم کوتاه نیا باهاشون گرم نگیر سر سنگین تحمل کن تا تموم شه

نبايد ترك كنيد بايد نظر خودتون رو بدينو وقتي توهين ميكنند اهميت ندين

آخه همه با هم حمله می کنند و دید استادهای ضعیف النفس رو نسبت بهم تغییر می دن و کارم خیلی سخت میشه مخصوصا اینکه معدل بالا هستم و به شدت به شدت حسادت می کنند

سعی کن از حق خودت دفاع کنی همه جوره اگه نشد هم کوتاه نیا باهاشون گرم نگیر سر سنگین تحمل کن تا تموم ش ...

همه جوره یعنی باهاشون در بیفتم؟

البته این سری موضوع تغییر مداوم تایم و روز کلاسها و امتحانات میان ترم رو به مشاور گروه گفتم حالا شاید بررسی کنه

ببینید حتی مدیر گروه رو هم چه جور همراه خودشون کردند

خیلی برام سنگین میاد اینجور توهین ها طوری که میگم نمی ارزه اینهمه فحش بخوری بزار کار غلط انجام بشه😔