2777
2789
عنوان

هر کی این تاپیکو گذارش بزنه بترکه براش حمد میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 26 پست
اخی چون گذاشتن تو فضای مجازی تو حق داری عکسشون رو پخش کنیریپلای نزن دیگه خوشم نمیاد از حرف زدن باهات

کی گفته من عکسشو پخش کردم من حذف کردم دوباره هم نزاشتم

بعدم نمیفهمم به تک چه ربطی داره؟😂

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن بعضیا عقلشون قد نخوده

شما قبلا یه کامنتی گذاشته بودی بعد دیدم نیس چی گفته بودی ؟

نمیفهمم چرا انقد برای مردم مهمه خیلی مشکوکه😂😂

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

من این دختره رو قدر مستخدم خونم حساب نمیکنم اومد تو تاپیک من قهوه ایش کردم

واسه شمام مزاحمت ایجاد کرده ؟۰😂😂

شما قبلا یه کامنتی گذاشته بودی بعد دیدم نیس چی گفته بودی ؟ نمیفهمم چرا انقد برای مردم مهمه خیلی مشکو ...

تاپیکت بستی اومدم برات نوشتم دیدم این اون تاپیکتم اومده خیلی پیگیرته😂

تاپیک منم ترکوند دختره ی

انشالله خود درگیریش برطرف میشه خدا بهش آرامش بده