2777
2789

دوستان من یک مطلبی دیدم که میگفت کسی که بعداز مرگ وارد عالم برزخ میشه زمان براشون مثل نور و سریع میگذره ، مثلا کسی که 1000 سال پیش فوت شده تصور میکنه چند ثانیه بیشتر نیست که فوت شده و وقتی قیامت میشه این اشخاص فکر میکنن چند لحظه بعداز مرگشون قیامت اتفاق افتاده ، یک آیه ی هست در قرآن دقیق نمیدونم کدوم سوره ، پیروان حضرت محمد میگن قیامت کی اتفاق میفته ، و خدا در پاسخ در قرآن میگه قیامت شما بلافاصله بعداز مرگ شماست ، این یعنی زمان عالم برزخ تا قیامت در حد یک لحظه هست ، چرا باید اینجور باشه؟ دلیلش اینه خدا نمیتونه چیزی بیهوده بیافرینه ، تکلیف انسان در این دینا مشخص شده و برزخ یک محیط موقته که باید سریع بگذره

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارو که بیهوده آفرید 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نمیدونم منم پسر بچمو از دست دادم دل من بکنار خدایا مواظب دل بچم باش 😭

جدی میگی چند سالش بود تو رو خدا؟ چه جوری فوت شد؟

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

والا من شنیدم اتفاقا زمان براشون دیر میگذره مثلا یک دقیقه دنیا اندازه چندین سال برای اونا میگذرهاونا ...

آره منم اون تجربیات رو خوندم ، ولی حقیقت اینه اونا بصورت 100 درصد نمردن ، مرگ از دید من اینه طرف بمیره و جسدش بپوسه یعنی مرگ قطعی ، اینها ممکنه توهمات ذهنشون باشه