2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم ی متخصص مغز و اعصاب دیدم که اونم سن بالا بود عکسش رو فرستادم اینجا اما هنوز نیومده

پسره می گه ۳۰ سالشه.....

اگر پزشکه باید سرچ کنی بیاره، یا شماره نظام پزشکی بده سرچ کنیم.....

باهاش ویدبو کال هم بگیره مطابقت بدهیم

ببین اسمش محمد مهدی قاسمی بعد یه دفعه ازش پرسیدم ماشینت چیه یهو دیدم عکس کارت ماشینشو فرستاد اونم نو ...

کار نداره . چرا خونه؟ برو اول بیمارستان . صد کلام به یک کلام. بعدشم دایی من دکتر معروف شهرشون هست تو سن ۶۰ سالگی با وجود داماد دختر و همسر که هر سه تا هم پزشک بود باز میره دختربازی. زنهای ساده و بی کس رو گول میزنه. فکر کردی دکترا کی هستن. نصف فامیل من دکترن. یکی از یکی لاشی تر و حرومزاده تر.

چقدر ساده اید

من به عینه دیدم دکترای زیادی رو که با همین ترفند از موقعیتشون سواستفاده میکنن و سعی میکنن مخ دخترای زیادی رو بزنن

من پرستارم و این موقعیت میلیارد ها بار برام تکرار شده و هربار با یک جواب کوبنده ردشون کردم.

اون دختری که به این اقا میگه بیاد سکسمون اوکیه و فقط قبولم کن فکرمیکنی دختری مثل شماست؟ میارتت خونه و دستمالیت میکنه هروقتم کارش باهات تموم شد با یه رفتار سرد ازت راحت میشه ولی اون مدل دخترا فکرمیکنی راحت بیخیالش میشن؟ میدونه تو موی دماغ نمیشی گزینه ی کم دردسری هستی، درحد یه دستمالی ساده یه مدتی با وعده ازدواج باهات پیش میاد بعدم نفر بعدی. هم حالشو کرده هم پاش گیر نیست

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین پیش خودت فکر نکنی این که به مامانش گفته میخاد به مامان منم بگه پس واقعا پسر خوبیه قصدش ازدواجه و ازت رابطه نمیخاد .یسری پسرا معمولا با این که کیس براشون فراوونه و راحت میتونن س ک س داشته باشن ولی چشمشون یه دخترو برای رابطه میگیره و همه کار میکنن تا باهاش س ک س داشته باشن و بعدم ولش میکنن و من نمیدونم این چه اخلاق گوهیه که دارن. پسری که واقعا پسر خوب و خانواده داریه تازه دکترم هست موقعیت اجتماعیش انقدر بالاست اگه ادم نرمالی باشه اصلا نباید بگه بیا خونه.باید عین یه اقای متشخص تورو دعوت کنه یه کافه ای رستورانی جایی جایی که ادم هست نتونه کاری کنه و بشینید یسری صحبتای اولیه رو کنید .این ادم نرمال نیست اصلا لطفا ازش دوری کن .پسری که واقعا قصدش جدی و ازدواج باشه هیچ وقت هیچ وقت هیچوقتتتت تحت هد شرایطی نمیگه بیا خونه اینو مطمئن باش