2777
2789

آها در مورد اینکه میپرسی چرا نمیره با یکی بهتر؟

خیلی وقتا یه موقعیت بهتر مثل پزشک بودن به چشم دخترای دیگه اونقدر نمیاد

اون دختری که خودشم پزشکه، قطعا مثل کسی که از دور نگاه میکنه بهشون و شاید حتی خودشم آرزوی پزشکشدن داشته، رو نمیده به اینجور پسرا حتی

🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر گول میخوریا اخرش ،بلاکش کن گم شە برە مرتیکە خر،پزشک هست کە هست بە جهنم نشی عین دخترای هیچ و منگول کە دکتر براشون چیزشاخیە

این پسر ازدواجی نیس تجربشو دارم ،

بلاااااکش کن

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

خواهر من پزشک اطفاله شوهرش عمومی بود با پول خواهرم درس خوند روانپزشک شد هنوزم میگه من از تو سر ترم اکثر دکترا ذات ندارن اگه اگه باهات ازدواج کنه کلا میکوبه تو سرت پس باید بیخیالششی چه برسه به اینکه دنبال رابطه اس بخاطر اینکه تو دست نیافتنی ای بهشگفتی نه و اون حریصتر شده وگرنه دختر زیاده

تو چقدر ساده ای

شماره مادرت رو میگیره میبرتت خونههزار تا عکس وفیلم میگیره اصلا حتی بدون اینکه بفهمی بعدش تهدید میکنه ک برای مادرت میفرسته یا میگه به مادرت تا به خواستش تن بدی

ی جوری دکتر دکتر میگی انگار دکتر نمیتونه عوضی و بد باشه

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

من نمیتونم اعتماد کنم. مشکوکه کلا .

بگذار مستقیم بیاد خواستگاری تا همه چیز معلوم بشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه به خدا من تحت هیچ شرایطی خونه نمیرم خیلی میترسم

تو رو انتخاب کرده چون حس کرده اهل چیزی نیستی . ببخشید قصد جیارت ندارم گفته با یک دست نخورده برم تو رابطه بهتره.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اون یه لاشیه فرصت طلبه فقط میخواد سواستفاده کنه ازت خونه ش نرو مردم نامزد رسمین با هم تنها نمیشن اوا ...

بابا اصلا پزشکم باشه مثلا چه گوهی هستن پزشکا؟

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
ببین اسمش محمد مهدی قاسمی بعد یه دفعه ازش پرسیدم ماشینت چیه یهو دیدم عکس کارت ماشینشو فرستاد اونم نو ...

ببین از کسی کشنرفته خودشه واقعا ولی مطمئن باش زن و بچه داره.این حرومزاده دوماد ما با بیماراش میریخت روهم از کسایی که ضربه خورده بودن استفاده میکرد به همه ام میگفت زن و بچم تو تصادف مردن چون سنش بالاست حالا جوونتر لازم نیس بگه مردن میگه مجردم

ببین اسی خواهرانه بهت میگم الکی میگه همه چیو بااینکه فقط تا نصفه خوندم تا تهش فهمیدم چ خبره اصلا اصلا باور نکن تو این سایتا و مجازی خیلیام اینارو قبلنا ب ماها میگفتن از طلا فروش بگیر تا پدر و مادر دکتر!ولی همش الکیه اون اگ واقعا دکتر باشه نمیاد سایت همسریابی!!در ضمن من همسرم خودشو بااکانت دکتر جا میزد و توی مجازی با دخترا چت میکرد ک من مچش گرفتم و فهمیدم!اصلا اصلا گولسو نخور سریع بلاک قط ارتباط کن و به آیندت فک کن درستو بخون ب پیشرفت خودت فکر کن

ببین برای من اینجوری بود که همه میدونستن یعنی خانواده من و خواهر برادر اون مام خالههام و مادربزرگم ح ...

چه هفت خط عوضی بود طرف. خدا آدمی ک با احساس و آبروی بقیه بازی میکنه لعنت کنه.