2777
2789

تازه خواهرم زنگ زد گف داریممیریم نمایشگاه. کلا کار دیگه ای داشت ولی گفتمش کجایی اینوگفت.

بعد بهش گفته عه مگه نمایشگاه هس؟

گفتم الانماهم چای خوردیم میایم ی سر ی دوری بخوریم

بعد هرچی ب شوهرمچندبار گفتم بریم گفت ن خستم

بهش گفتم فعلا ک دخترمون بیداره نمیزاره تو بخابی

گفت چرا من خیلی خستم خواب میرم

منم گفتم اوکی

بعد رفت سمت اتاق گف بیا کمرمو ماساژ بده گفتم نمیتونم خستم

گفت عه خسته ای تو ک الان میخاستی دور دور

الانم تو اتاق دارن با دخترم باهم بازی میکنن

خیلی ناراحتم ن اینکه نبردم نمایشگاه. بابت اینکه اگ الان یکی از برادراش زنگ میزد یا ی ادم غریبه تر بخدا آماده ب خدمت بود. از اینکه حس اولویت بودن نمیگیرم ازش ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا مردا حوصله نمایشگاه دیدن ندارن اونم وقتی خسته هستن . ولی برادرش یا کار داره یا باهاش خوش میگذره بهش . من همیشه اولویت رو میذارم همسرم . یه نکته کوچیک هم هست این که خودت برنامه رو میچینی میذاریش تو عمل انجام شده میزنه تو برجکت ولی اگر جلوی خواهرت میگفتی بذار ببینم نظر شوهرم چیه . بعد میگفتی خسته نیستی بریم سعی میکنیم زود برگردیم که اذیت نشی . معمولا با همین جملات و نکته های ریز جواب میگیری .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مثلا الان برو بحثو عوض کن اصلا باهاش قهر نکن باهاش حرف بزن بعد اخر شب که خواستی بخوابی بهش بگو خواهرم میگفت نمایشگاه خیلی خوب بود دوست داشتم برم ولی مهم نیست ولش کن اینطوری میفهمه ناراحت شدی از حرفش

من شوهرم بهم نه نمیگه اصلا ولی بازم بدون هماهنگی باهاش نمی گفتم ما هم میایم! حتی مامانش هم زنگ میزنه دعوت می کنه می گم باید با شوهرم حرف بزنم ببینم می تونیم بیایم یا نه!

منم شوهرم همش میزنه تو برجکم. دیگه عادت کردم و توقعم ازش کم کردم و به صفر رسوندم. هزار تا سیاست و حرف و چاخان هم بکنی بازم کار خودش میکنه. بستگی به مدل خانوادش داره. شوهرمنم خیلی به خانوادش بها میده و اگه الان بگن بیا با سر میره. حتی ناهار هم نمیاد خونه، همش خونه مادرشه. ولی اگه من بگم حوصلم سر رفته ، تا سر کوچه هم منو نمیبره.

عزیزم ناراحت نباش و دلت بزرگ کن. خودت برای خودت وقت بگذرون.