2777
2789
عنوان

معلم های ابتدایی بیاید

75 بازدید | 10 پست

من سال اول کاریم هست و پنجم پسرونه درس میدم. من همه ی درس ها تقریبا یک درس از بودجه بندی عقبم عمه اش استرس این رو دارم تا اخر سال نتونم درس ها رو تموم کنم. شما تا به خال شده از بودجه بندی عقب باشید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سال اولمه پنجم دخترونه

به من که این سه ماه خیلی سخت گذشته، مخصوصا مدیریت کلاس

همه ش فکر میکنم کی میشه تموم بشه امسال

شما فارسی مطالعات و هدیه کدوم درس ها هستید؟

به من که این سه ماه خیلی سخت گذشته، مخصوصا مدیریت کلاس همه ش فکر میکنم کی میشه تموم بشه امسال شما فا ...

فارسی درس آزاد

مطالعات میرم حمل و نقل

هدیه مال مردم

البته احتمالا دیگه نرم مدرسه چون باردارم دارم مرخصی میگیرم

خیلی سخته خیلیییییی عین مرده میام خونه بدتر از همه راه مدرسه دوره بعضی بچه هاهم واقعا رو مخن

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به من که این سه ماه خیلی سخت گذشته، مخصوصا مدیریت کلاس همه ش فکر میکنم کی میشه تموم بشه امسال شما فا ...

شما کجایید این درسارو ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش میرسونی

اگر مجازی شدین یه روز هر کتاب را دو درس بده

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

فارسی درس آزاد مطالعات میرم حمل و نقل هدیه مال مردم البته احتمالا دیگه نرم مدرسه چون باردارم دارم مر ...

سه هفته سه هفته مرخصی بگیر تمدید کن

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

سه هفته سه هفته مرخصی بگیر تمدید کن

بیشتر بیست روز نمیدن الان دو هفته گرفتم بعد دوهفته دیگه بگیرم میره کمیسیون باید دکتر آموزش پرورش تایید کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40