2777
2789
عنوان

دوست پ س ر تو خانواده شما عادی شده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته اینواره دوستی نمیشه اما رفیق بودن میشه میتونن دوست دختر و دوست پسر هم نباشن ولی رفیق هم باشن

رفیق!!!!

هیچ وقت یه دختر و پسر نه میتونن دوست معمولی باشن نه رفیق

دختر خودش پدر و برادر داره نیازی به غریبه نیست چه بسا که هیچ مرد غریبه ای نمیتونه همچین حس دوستانه یا برادرانه ای نسبت بهش داشته باشه

اره خب شاید یکسری هاشون اما نمیشه پن به عنوان یه پسر بگم همه ی دخترا مریضن

خب

این یکسری مریضها رو چجوری باید تشخیص داد؟؟؟

باهاش دوست بشیم اگه سوءاستفاده کرد و آسیب زد بگیم مریضه،بریم سراغ بعدی تا بالأخره یه سالمشو پیدا کنیم که چی!!! که یه دوستی معمولی داشته باشیم؟؟ لازمه انقد؟؟؟

رفیق!!!!هیچ وقت یه دختر و پسر نه میتونن دوست معمولی باشن نه رفیق دختر خودش پدر و برادر داره نیازی به ...

دخری که برادر نداشته باشه یا باهاش راحت نباشه یا از خودش خیلی کوچکتر باشه چی؟؟بعدشم با پدرش مثلا میخواد بازی انلاین کنه؟؟

خب این یکسری مریضها رو چجوری باید تشخیص داد؟؟؟ باهاش دوست بشیم اگه سوءاستفاده کرد و آسیب زد بگیم مری ...

خیلی زود صمیمی نشین اول باید حد و حدود رو هر دد نفر تا حد زیاد رعایت کنین و خیلیی آروم آروم دوست و رفیق بشین تا تجربه نشونتون بده

خیلی زود صمیمی نشین اول باید حد و حدود رو هر دد نفر تا حد زیاد رعایت کنین و خیلیی آروم آروم دوست و ر ...

اصلا این حرفای صدمن یه غاز رو قبول ندارم مثلا من زود صمیمی نشم اون آدم اگه قالتاق باشه چی؟؟؟ چرا باید درست بودن یا نبودن یه آدمو تجربه کنم؟!؟!؟

جنس مخالف نمیتونه بدون محرمیت رابطه ی درست با آدم داشته باشه،اینو من نمیگم،خالق من و تو داره میگه،اونیکه من و شما رو ساخته این چیزامونم خوب میدونه که گفته این رابطه اشکال داره

حالا شما هر چی خودتو به اینور اونور بزنی جنس خلقتت عوض نمیشه

اصلا این حرفای صدمن یه غاز رو قبول ندارم مثلا من زود صمیمی نشم اون آدم اگه قالتاق باشه چی؟؟؟ چرا بای ...

یعنی شما میگین حس جن*ی غلبه میکنه به ادم و باعث میشه عاشق اون طرف شیماره؟؟اگه هر دو طرف توی دوستیشون حد و حدود هاشون رو حفظ کنن هیچ اتفاق بدی نمیافته و میتونن دوستی سالمی رو داشته باشن چه همجنس باشن چه جنس مخالف

چرا فکر میکنی دختری که برادر نداره نیاز به برادر داره؟

نمیگم برادر میگم یکی که باهاش دوست باشه حالا اگه اطرافش همجنس خودش بود و باهاش خوب بود با اون دوست شه اگه پسر بود هم میتونه به عنوان یه دوست معمولی انتخابش کنه،به شرطی که هر دو طرف حد و حدودشون رو رعایت کنن گلا توی همه ی دوستی ها حد و حدود بای رعایت شه

یعنی شما میگین حس جن*ی غلبه میکنه به ادم و باعث میشه عاشق اون طرف شیماره؟؟اگه هر دو طرف توی دوستیشون ...

اینو من نمیگم

خدا میگه ، که دو نفر جنس مخالف نمیتونن رابطه ی سالمی داشته باشن