2777
2789
عنوان

حالم از این عروسا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 50 پست

حالا چشم نکنید من تو زندگیم خیلی زجر و سختی کشیدم ولی کسی گیرم اومده که همسرم انقدر من و دوست داره که میگه عزیز تر از خواهر و مادری برام منم اصلا تو این مسائل حسود نیستم بغل و بوس و اینا:/

انت حلاوة عیشتی أنْتَ دَليلُ المُصَغَّر عَلى قِيدِ الحَياة :)!❤🍀

چه حرفای بیخودیاگه پدر زنه برینه تو زندگی دامادش و دامادش رو بچزونه اونوقت داماد باز از این محبت بیخ ...

گویا تجربه تلخی داشتید که این همه ناراحت هستید.

بله ، داماد میتونه گلایه کنه و حتی فطع ارتباط کنه ولی زنش الزامی به قطع ارتباط با پدرش نداره که...خودش آزاد هست.

سبک سنگین کنه!

اتفاقا چیزی که من میگم یعنی جدا کردن موضوعات از هم...

خیلی راحت توضیح دادم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه اون بنده خدا اومد فقط یه سوال پرسیدولی شما کلی اینجا قصاوتش کردیخدا شما رو ب راه راست هدا ...

من کشی رو قضاوت نکردم...

چی میگی شما...همه تو کامنت بهش توهین کردن.

یادم نمیاد من توهین کرده باشم.

جوگیر نشو لطفا

من حتی اونجا هم بهش توهین نکردم...

اینجا صرفا نظرم در این باره گفتم...در ثانی من فرضم این بود خود اسی نیست.

من الله توفیق

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اینا همش یه توجیح مسخرهستبیاد هر چی ب ادم بگه شخصیتشو له کنه و بعد بگه چیزی تو دلم نیست اگه واقعا تو ...

من فقط به خدا سپردمش جواب دروغاش تو خواستگاری جواب اینکه با ترفند و فریبکاری ده سال منو مجبور کردن پیشش بشینم جواب اینکه الان شوهرمو پر میکنن بدن

گناه من سادگی بود .
مادرشوهرمن انقدر باحرفاش منو آزار داده که الان چند مدل بیماری روحی گرفتم نمیتونم رو خودم کنترل داشته ...

خب ، عزیزم ببین شما حق گلایه و حتی قطع ارتباط داری...

ولی نمیتونی مثلا چه بدونم همین انتظار رو از همسرت هم داشته باشی...

بعد یعنی همسرت مقصر نیست؟

کاری نکرد که از دلت دربیاره؟ حرکتی نکرد؟

من بالاها هم گفتم برای شما مقدس نیست...ولی مادر پسرش هست.

منظورم اینه موضوع ها رو قاطی نکنیم.به هم احترام بذاریم.

شما با این سابقه از همسرت بیشتر دلگیر شو...

خب ، عزیزم ببین شما حق گلایه و حتی قطع ارتباط داری...ولی نمیتونی مثلا چه بدونم همین انتظار رو از همس ...

شوهرم فقط میگه مادرم عقلش کار نمیکنه مریضه نمیفهمه چی میگه ،،اینم شد حرف .نه پسرم باید کمشون بزاره تا بفهمن چه خبره هرچند من خودم باز دلم نیومد روزمادر رفتم خونش ولی باز نیش میزنه به من میگه اولاد بزرگ کنی بعد ولت کنن بره منظورش اینه چرا من بهد ده سال پسرشو از اون خونه بردم

گناه من سادگی بود .
این چه حرفیه پس منم به مادرشوهرم بگم تو مادر نیستی جادوگری چیزیم به دلم نیست

منظورش اینه بعضی ها مشکل کنترل زبان دارن...مثلا ساده هستند.

ولی خب همین هم آدم ناراحت میکنه ، گلم

چرا مثلا ارتباطت رو کم نمیکنی؟

منظورش اینه بعضی ها مشکل کنترل زبان دارن...مثلا ساده هستند.ولی خب همین هم آدم ناراحت میکنه ، گلمچرا ...

ده سال باهم زندگی کردیم تو یه ساختمون سه ماهه جداشدیم انقدر شوهرمو پر میکنن که هرشب دعوا داریم من سه ماه یه بار میبینمشون ولی شوهرم هر شب میره اونجا

گناه من سادگی بود .
من فقط به خدا سپردمش جواب دروغاش تو خواستگاری جواب اینکه با ترفند و فریبکاری ده سال منو مجبور کردن پ ...

شک نکن خدا جواب کاراشو میده مطمئن باش

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

هیچی شوهرمم انقدر پرش کردن که عوض شده و همش پشتیبان اوناست

چی بگم عزیزم

حتما ساده بودی...بیا ی کاری کن بخدا بسپارشون

خودت آروم میشی

بگو خدا من اونا رو بهت میبخشم تو هم شوهرم رو آدم کن به زندگیم عشق و محبت و بچه صالح بده...با خدا معامله کن.

همسرت اگه توجه نکنه کم میشه...

شوهرم فقط میگه مادرم عقلش کار نمیکنه مریضه نمیفهمه چی میگه ،،اینم شد حرف .نه پسرم باید کمشون بزاره ت ...

اولش قبول کردی بری خونشون؟

منظورم اینه شرطشون اون بود...

اونا جواب دروغ هاشون رو میدن، خدا جواب دل شکسته تو رو هم میده...

چی بگم عزیزمحتما ساده بودی...بیا ی کاری کن بخدا بسپارشون خودت آروم میشی بگو خدا من اونا رو بهت میبخش ...

نه من هرگز نمیبخشمشون ،،،،،،میخوام بلایی که سرمن اوردن سر بچه هاشون و خودشون بیاد تا ببینن چقدر سخته

گناه من سادگی بود .
اولش قبول کردی بری خونشون؟منظورم اینه شرطشون اون بود...اونا جواب دروغ هاشون رو میدن، خدا جواب دل شکس ...

نه کاملا برعکس بود ما شرط گذاشتیم که هرگز تو این خونه نمیام اونام گفتن بله پسرمون میتونه خونه رهن کنه تا عقد کردم شروع کردن بگن نداره نداره شوهرم التماس که بیا دوسال بشین بعد میریم منم دلم سوخت رفتم ولی بعدش نتونست

گناه من سادگی بود .