2777
2789

سلام قرار شد با یه دختر پرستار آشنا شم یه ده روزی میشه، دختره کلا دیر سین میکنه و حتی پیامک هم دیر میبینه ولی صحبت کردنی گفت من عادت دارم گوشی رو چک نمیکنم زیاد، امروز تو بیمارستان دیدمش رفتارش باهاام بد نبود ولی من سرد برخورد کردم بنظرتون بهش دوباره پیام بدم یا زنگ بزنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسری شما؟

امکان نداره گوشیشو چک نکنه

کلا یا خوشش نیومده از شما و فقط صرفا اب نمکی داره باهات اشنا میشه

یا اینکه دیگ خیلی داره ناز میاره

البته هنوز ده روز زوده برای قضاوت اگه همچنان تا یکی دو هفته دیگ هم همچین رفتاری داشت دیگ ادامه نده

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
آخه من از نظر جایگاه شغلی بالاترم هرچند اونا وضع مالیشون خیلی خوبه

فکر میکنه اینجوری شما فکر نمیکنید هول شده برای آشنایی

ولی به ظاهر نتیجه عکس داده برای شما و سرد شدید

.                                                                  
پسری شما؟امکان نداره گوشیشو چک نکنهکلا یا خوشش نیومده از شما و فقط صرفا اب نمکی داره باهات اشنا میشه ...

الان چهار روزه بهش پیام ندادم چون آخرین پیامکم رو جواب نداد امروز تو بیمارستان دیدمش برخوردش واقعا خوب بود منتها من سرد برخورد کردم بنظرتون دوباره بهش پیام بدم

الان چهار روزه بهش پیام ندادم چون آخرین پیامکم رو جواب نداد امروز تو بیمارستان دیدمش برخوردش واقعا خ ...

توی بیمارستان مجبوره ک خوب رفتار کنه

نمیتونه ک جوابتون رو نده

اگه اخرین پیامک شما رو جواب نداده تا وقتی ک جوابتون رو نداده پیامک دیگه ای ندین

البته این نظر منه

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀