به جایی رسیدم که دلم میخواد فقط بمیرم.من از کی تاالان انقدر بی عرضه و بی لیاقت شدم؟ اگه دعاهام گرفت و مردم دلم میخواد مامان و بابام فقط حلالم کنن.همین.ازشون معدرت میخوام که اونا صدشونو گذاشتن و از من برنیومد حتی 10 درصدمو بزارم.
من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم خدایا شکرت🥲✨
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من قبلا وضعیت درسیم متوسط بود .خودمو درسخون هیچوقت ندونستم ولی نمراتم بالا بود همیشه.بعد دخترعموم که کنکوری بود میگفتم خدایا این که تو حونه کار خاصی نمیکنه .چرا درس نمیخونه؟ الان شرایطم ده برابر بدتر از اونه.
من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم خدایا شکرت🥲✨
من قبلا وضعیت درسیم متوسط بود .خودمو درسخون هیچوقت ندونستم ولی نمراتم بالا بود همیشه.بعد دخترعموم که ...
عزیزم این چالش برای همه کنکوری ها پیش میاد سعی کن از فردا بهتر درس بخونی. به خودت سخت نگیر اینطوری حالت بدتر میشه و وقتی حال بد باشه بازردهی درسی میاد پایین