2777
2789

مثلا دهنشو هی باز میکینه یا نزدیک صورتم باشه میخواد خودمو بخوره پتوشو بخوره دست جلو دهنش میزارم باز میکنه

تا شیر نخوره هم اروم نمیشه گریه اش

شیر خشک میخوره کلا هر 2 تا 3 ساعت 50 سیسی یا 60 سی سی میخوره

ولی گاهیم بیشتر میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرسنه نیست اولین روش شناختی توی بچه ها دهنشونه اگه دقت کرده باشین هم بچه های کوچیک هر چیز جدیدی رو سمت دهنشون میبرن اول از همه

اگه هر دو الی سه ساعت شیر میخوره بیشتر ندین به گوارش بچه اسیب میزنه هیچ بچه ای از اون بیشتر گرسنه نمیشه و اینکه هر بار شیر بدین میخوره به خاطر اینه که زبون نداره بهتون بگه ندین یا زیاد مقاومت کنه در نهایت شیر و میخوره و دل درد میگیره و اذیت میشه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

عزیزم زایمانت طبیعی بود یا سزارین؟؟

من نزدیک زایمانمه هم استرس دارم هم بی تجربه ام

میشه تجربه هاتو بهم بگی؟؟

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤

وای من شیر دادن اوایلش کابوسم بود مادر شوهرمم مثه نگهبان بالای سرم همش میگفت شیرش بده عصبی شده بودم

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

اگه شیرت خوبه و سیر میشه برای ارامش بهش پستونک بده من دوتا بچه هام پستونک دادم خیلی کمک کرد

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

عزیزم زایمانت طبیعی بود یا سزارین؟؟من نزدیک زایمانمه هم استرس دارم هم بی تجربه اممیشه تجربه هاتو بهم ...

چیزی که تجربه داشتم از بچه ی اولم زخم سینه بود که خیلی عذابم داد برای بچه ی دومم فهمیدم باید یه دستمال نخی بزارم توی سوتینم تا سر سینه خیس بمونه اگه دستمال خشک میشد با شیرخشک خیسش میکردم خیلی کمک کرد بهم زخم سینه یه هفته اول بارداری خیلی دردناکه

چیزی که تجربه داشتم از بچه ی اولم زخم سینه بود که خیلی عذابم داد برای بچه ی دومم فهمیدم باید یه دستم ...

ببخشید یه هفته اول زایمان

اگه شیرت خوبه و سیر میشه برای ارامش بهش پستونک بده من دوتا بچه هام پستونک دادم خیلی کمک کرد

نمیدونم مردا چرا دخالت میکنن یکی بهش گفته پستونک نده بده نمیزاره دیگ بدم وگرنه میگیره خیلیم خوبه