2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام بده از پوسیدگی حلوگیری میکنه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
نه خوب نیست

میتونم بپرسم چرا؟

با دندانپزشک مشورت کردین یا مقاله ای جیزی تو این زمینه خوندین؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

اره

واسه پوسیدگیه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

واسه جلوگیری از پوسیدگیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سلام مامان عزیز 💛

بله، وارنیش فلوراید برای کودکان کلاس اولی معمولاً خیلی مفید است. این وارنیش با غلظت بالای فلوراید روی دندانها میماند و به مقاوم شدن مینای دندان در برابر پوسیدگی کمک میکند. دو مرحلهای بودن هم طبق استاندارد است: معمولاً هر شش ماه یک بار توصیه میشود.

نکات مهم:

• بعد از زدن وارنیش تا چند ساعت از خوردن و نوشیدن چیزهای چسبناک یا داغ خودداری شود.

این کار پیشگیری مطمئن از پوسیدگی است و معمولاً دندانپزشکان پیشنهاد میکنند.

🎥 برای دیدن ویدیوهای علمی و کاربردی دربارهی تغذیه، رشد و آرامش کودک،
در کانال «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1