2777
2789
عنوان

خونه بخرم یا رهن کنم

557 بازدید | 14 پست

بچها  موندم...با این وضع پول خرید خونه جای وسط شهر دارم....

از طرفی میتونم سمت خونه مادرم رهن کنم...

چون کلا ادمی نیستم همه جا خودم برم...حتما با اژانس  یا شوهرم یا کار ناشتته باشه با ماشین رانندگی کنم....

الان موندم  وسط شهر خونه بخرم....قید دانشگاه باید بزنم چون نمیتونم دخترم کله سحری ببرم پیش مادرم یا مهد کنار خونه مادرم ویا دنگو فنگهایی ک میدونم نمیشه....از طرفی میگم خونه خودمه...اگر گرون بشه و..یا .....موندیم تو ۲راهی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هرکسی صبر کنه و تعلل،دیگه نمیتونه بخره،دوستم صبر کرد،دیگه با پولش نتوست جای مورد نظر خونه بخره ناچار رفت خارج تهران.چون اگه نمیخرید ارزش پولش خیلی میومد پایین

بخر 

درس کیلو چنده نکه الان همه تحصیل کرده ها سر کارن نمونش خوده من کار گیرم نمیاد 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
بخر  درس کیلو چنده نکه الان همه تحصیل کرده ها سر کارن نمونش خوده من کار گیرم نمیاد

رشته تحصیلتون چیه

رشته من  دبیری  راحت برمیدترن

نهایت  خودم کار راه میندازم

الان میتونم

ولی دوست دارم یکی از اساتید کمکم  کنه  بهترین باشم

رشته تحصیلتون چیه رشته من  دبیری  راحت برمیدترن نهایت  خودم کار راه میندازم ...

روانشناسی عزیزم 

۵ ساله که بیکارم همه دوستام با ارشدش بیکارن 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍