2777
2789
عنوان

ما سه بار اول کالابرگمون نفری پونصد بود یهو شد سیصدوپنجاه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 59 پست
گویا ۱تا ۳ ک میشه نفری ۵۰۰ ما نه هنوز

۱تا ۳

۶۵۰ میشه نفری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دوست منم همینجوری شده قبلا سه نفربودن1200واریز میکردن

الان زایمان کرده چندماهه بازم همون 1200رو میریزن جوری که فکرمیکردیارانه بچه آخری رو حتما واریزنکردن پیگیرشد فهمید دهکشون شده 4 یارانشونم نفری 300

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
جاری من گفت من نماینده شدم تو کلاس برام پول واریز کردن مادرها سبد کالا تعلق نگرفته

منم نماینده ام فقط نقدی میگیرم

واسه همین😄

البته ما کالابرگ نداریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
۱تا ۳۶۵۰ میشه نفری

اووووففففف چه شود.... نمیدونی ۳۵۰ هم بیشتر شده یا نه؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

والا چنان گرونه همه چی

که ۴تا ماکارانی و ۲ تا دستمال کاغذی دوستم خرید شد ۶۵۰

رویا نباف

۶۵۰ هیچی نمیشه

۱تا۳ این ماه نفری ۶۲۰تومن ریختن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
والا چنان گرونه همه چیکه ۴تا ماکارانی و ۲ تا دستمال کاغذی دوستم خرید شد ۶۵۰رویا نباف۶۵۰ هیچی نمیشه

مسخره میکنم🤣

من دهک ۹ ام

تاحالا کالابرگ نگرفتم

والاخبر ندارم

😂😂این خیلی خنده دار بود. مگه چقد در ماه میاد حسابش. بگو خیالت راحت برای این نیست. حساب جای دیگه ...

😅😅😅نمیدونم والا بگن نمیدیم صغری کبری چیدن نداره

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من دهک ۹ امتاحالا کالابرگ نگرفتموالاخبر ندارم

اووووففف بابا پولداااار😎