2777
2789
عنوان

وقتی جلوی کراشت رانندگی میکنی 😭😭😭🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 100 پست

منم سوتی رانندگی دادم ولی نه جلوی کراش

جلوی کل افراد محلمون رو یه بریگی اصلی

همههههههه مارو میشناختن منم پشت فرمون دنده خلاص بود ماشینا پشت سرم بوووق و خنده هرکاری میکردم حرکت نمیکرد به بابام میگفتم بیا بشین میگفت نههههه اینجا باید تحمل کنی سختی رو تا راننده بشی منم از شدت استرس دنده کوفتیو چک نمیکردم بابامم از ماشین پیاده شده بود هی با خنده میگفت داره یاد میگیره

یجوری بد بود که تا اخر شب پاهام میلرزید لکنت گرفته بودم وحشتناک بود کل محله بودن 60 تا ماشین پشت سرم واااااای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سوتی رانندگی دادم ولی نه جلوی کراشجلوی کل افراد محلمون رو یه بریگی اصلی همههههههه مارو میشناختن ...

وااای

باباتتتتت

ولی اره انقدر باید بترسی تا یاد بگیری

خودم پیر شدم چند ماه

منم بابام برد منو تو سراشیبی جاده شمال و کوه ها

ماشین عقب میرفت

گفت باید یاد بگیری 🙂

بار اول کامیون رد شد نمیدونستم گاز چیه ترمز چیه

میگفت برو بریم جلو

وااای باباتتتتتولی اره انقدر باید بترسی تا یاد بگیری خودم پیر شدم چند ماهمنم بابام برد منو تو سراشیب ...

ببین هیچی نگو از سختی های رانندگیت من حاضر بودن اونروز دست و پام میشکست جلو افراد محلمون انقدر خار نمیشدم هنوز که هنوزه همسایه بغلیمون میگه تو کوچه دور برگردون زیاد تمرین کن کار با کلاج بیاد دستت من بعد اونروز اصلا زده شدم

هیچ وقت قیافه مسخره و خندان اونایی که از روبه روم میومدن یادم نمیره لاشیااااااااا

ببین هیچی نگو از سختی های رانندگیت من حاضر بودن اونروز دست و پام میشکست جلو افراد محلمون انقدر خار ...

وای راست میگی

چه بیشعورن اونا واااا

از شکم مامانشون بلد بودن همه

ببین من محله نبودم ولی تو خیابون مردا با تاسف نگام میکردن که جوجه تورو چه به ماشین 😭

بابا چهارتا ادم غریبه دیدنت حداقل استرسش واسه همون روز بوده یه محلههههه الان منو میشناسه به رانندگی چول

من هرموقع میخوام سوار ماشین شم با راهکار های طلاییشون از راه میرسن

بابا چهارتا ادم غریبه دیدنت حداقل استرسش واسه همون روز بوده یه محلههههه الان منو میشناسه به رانندگی ...

چرا محلتون اینجوریه

والا من صد روز یه بار نمیبینم همسایه هارو

نمیشناسنم حتی از رو خونه ممکنه بفهمن

به عضلات کتفت بگیر

چرا محلتون اینجوریه والا من صد روز یه بار نمیبینم همسایه هارو نمیشناسنم حتی از رو خونه ممکنه بفهمنبه ...

به کتفم بگیرم ؟؟؟

من یه روز تو خونه نشسته بودم با شلوارک در قفل نبود همسایمون قابلمه به دست وارد شد تازه من شک شدم اصلا تکون نخوردم میگفت بلند نشیااااا بشین راحت باش

باورت میشهههههه؟ به مامانمم گفتم میگه چه اشکالی داره منم یه هفته نبود غذا میبردم برای دخترش وقتی خواب بود خودم درو باز میکردم

یه همچین محله ای داریم

به کتفم بگیرم ؟؟؟من یه روز تو خونه نشسته بودم با شلوارک در قفل نبود همسایمون قابلمه به دست وارد شد ت ...

یا حسین

باحاله ولی 🤣

من دلم میگیره هیچکسو اطرافم ندارم

شما از اون ور بوم