2777
2789
عنوان

نمیخوام بچم رو به پدر و مادرم نشون بدم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 19 پست

من بچم یک ماهشه. اگه سزارین میشی، حتما به کمک احتیاج خواهی داشت. اگه شوهرت همراه خوبیه که هیچی، اگه بلد نیست و نمیتونه، حتما یه نیرو بگیر... اتاق خصوصی ام ختما بگیر تو بیمارستان خصوصی، اتاق خصوصی بری خیلی بهت رسیدگی میکنن. پیشنهاد میکنم اگه سزارین میشی، بیهوشی کامل انتخاب کنی، اگه بی حسی از کمر باشه، بعد از عمل تا چند ساعت نباید تکون بخوری و برای تو که همراه نداری خیلی آزار دهنده خواهد بود. و کمر درد اذیتت میکنه. از همین الان به فکر باشی و برنامه ریزی کنی استرست کم میشه و خاطره بدی از زایمان تو ذهنت نمیمونه... امید به کسی نبند جز خدا

انشالله واست بسازه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم یک ماهشه. اگه سزارین میشی، حتما به کمک احتیاج خواهی داشت. اگه شوهرت همراه خوبیه که هیچی، اگه ...

ممنونم

بیمارستان خصوصی گرفتم همسرم همراه خوبیه اما بعید میدونم از پس کارهای اونجا بربیاد بلد نیست قطعا.

باید ماما همراه بگیرم

ممنونم بیمارستان خصوصی گرفتم همسرم همراه خوبیه اما بعید میدونم از پس کارهای اونجا بربیاد بلد نیست قط ...

ماما همراه که فقط موقع زایمان طبیعی پیشته

باید پرستار تمام وقت بگیری واسه شبی که بستری میشی، بچه میشوره و پوشک میکنه، کمکت میکنه و اذیت نمیشی...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…