2777
2789
عنوان

خانما یه سوال

38 بازدید | 4 پست

منو شوهرم هشت ساله ازدواج کردیم یه پسر سه ساله داریم، شوهرم خییییییلی بداخلاق بود قبلا و ما خیلی چالش داشتیم حتی من مجبور شدم یک سال زیر نظر ذوانپزشک باشم تا اضطرابام خوب شه...خلاصه الان بهتره، امروز گفت اسپرسو درست کن من کار با اون ظرفش یادم رفته بود اشتباه درست کردم، بم گفت انقد فراموشی گرفتی کسی که چهارتا بچه داره چ میکنه؟منم خیلی حرصم گرفت گفتم اونم بدبختی داره گفت ن بابا گفتم خب من ایراد دارم، چون جوابشو دادم خیلی ناراحت شد☹️الان مقصر منم؟خب آدم اشتباه میکنه، جدیدا جوابشو میدم مثل قبل سکوت نمیکنم خیلی حرصش میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مقصر که نیستی. ولی با یک اهاا یا راست میگی بهتر جمع میشد

نه چیو راست میگه؟چه مقایسه ایه؟خب یکی چهارتا داشته باشه مگه این زندگیشو دیده؟من که بچه نیستم ۳۵ سالمه اید یاد بگیره دیگه هشت سال سکوت کردم دلیل نمیشه عزت نفس ندارم