2777
2789

وای چقد نکبت بودم

همیشع به شوهرم توی خرید هرچیزی کمک میکردم یا نمیخریدم یا مثلا میگفتم یخچال ساید نخر رو جهاز

اون گفت ن زشته مسخره میگنن

دلم نمیومد طلای گرون برام بخره اگر مجبورش کرده بودم یا ناز میکردم میخرید بخداااا دستش باز بود انوقت

و هزار تا چیز دیگ

خاک تو سرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هممون از این کارا کردیم و پشیمونیم نگران نباش تنها نیستی . فقط از گذشته درس بگیر . غصه نخور

وضع مالی خانواده همسرم از ما خیلی بالاتر بود . ما ندار نبودیم پدر مادرم معلم بازنشسته هستن کلی باغ و زمین کشاورزی هم داریم همیشه برای ما همه چی فراهم بوده تو خونه پدری ولی خب اونا خیلی بیشتر داشتن . برای خرید نامزدی رفته بودیم من چیزای معمولی خریدم انگشترم ساده سرویس طلا رو سبک و جمع و جور برداشتم شوهرم برده بود خونه پدرش خیلی ناراحت شده بود. فرداش آورد بردیم همه رو پدرشوهرم به سلیقه خودش خیلی بزرگ و سنگین برداشت . من نمیخواستم بگن دختره چشمش به پول افتاده . از بابت اون روزا منم گاهی ناراحت میشم ولی بیخیال گذشته ها گذشته

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

درست مثل من

شاید باورت نشه ولی من از یه مرد شنیدم که بزرگترین اشتباه یه خانم زیادی قانع بودنشه،بهم گفت حتی مردها هم با اینکه میگن زن قانع خوبه ته دلشون زنی رو قبول دارن که واسه خودش ارزش قائل بشه،خوب بپوشه،خوب بخوره،خوب تفریح کنه،حتی از قدیم گفتن زنی که خرج داره ارج داره

بله و من این رو به عین دارم در زندگی خودم و اطرافیانم میبینم.

اخه چرا

خب خانمی میکنیم چرا قدرمونو نمیدونن

چرا همه چی نو دنیا برعکسه

چرا هرپی بدتر باشی خوب تر به نظر میرسی

چرا آدمو از خوب بودن پشیمون میکنم؟؟؟؟؟؟

اخه چراخب خانمی میکنیم چرا قدرمونو نمیدونن چرا همه چی نو دنیا برعکسهچرا هرپی بدتر باشی خوب تر به نظر ...

عزیزم خوب بودن خوبه ولی طبیعت مرد و زن اینجوریه

یعنی زن مظهر ناز و مرد مظهر نیاز

متاسفانه بغضی خانوما با دلسوزیها و کم توقعی های بیجا و زیاد جای مرد و زن رو عوض میکند و دیگه مرد براشون ناز میکنه.

عزیزم خوب بودن خوبه ولی طبیعت مرد و زن اینجوریه یعنی زن مظهر ناز و مرد مظهر نیاز متاسفانه بغضی خانوم ...

اره حرفت خیلی درسته،ولی هیچکس بهمون نگفته بود خوب بودن وقانع بودن هم حدی داره ،از وقتی یادمونه بهمون گفتم بساز،قناعت کن،کنار بیا

اره حرفت خیلی درسته،ولی هیچکس بهمون نگفته بود خوب بودن وقانع بودن هم حدی داره ،از وقتی یادمونه بهمون ...

دقیقا .ولی!هیچ وقت دیر نیست.

مامان خودمم از این خانوما بود به ما هم اینجوری یاد داد.ما هم دیدیم رفتاراش برعکس جواب میده.

منم قبل ازدواجم کتاب ونکات طلایی درباره ازدواج چند تا خوندم.وخیلی تاثیر داشت.

من وخواهرم بر عکس مامانم تقریبا عمل میکنیم

خودشم میگه میدونم کارم اشتباهه ولی چی کار کنم از اول اینجوری عادت دادیم

دقیقا .ولی!هیچ وقت دیر نیست.مامان خودمم از این خانوما بود به ما هم اینجوری یاد داد.ما هم دیدیم رفتار ...

راست میگن ،عادت خیلی چیز بدیه و ما هر کدوممون به یه چیزی عادت داریم