2777
2789
عنوان

شما رسم طلا ندارین تو عروسی

202 بازدید | 40 پست

پربازدید رو میخوندم دیدم خیلیا تعجب کردن اسی وضع مالیشون خوب نیست ولی طلا داره برای تازه عروس طلا داشتن عادیه چون یه چیز بایدی باید بخرن حتی اگر گدا باشن

رسم شهر ما ۶ تا النگو و ۲ تا انگشتره یکی نشون یکی ام حلقه ازدواج

اگر وضع مالی داماد خوب باشه سرویسم میده ولی چیزی که بایدیه ۶ تا النگوئه که باید در طول نامزدی تا عروسی به عروس خانم تقدیم کنن

خیلیا از سر ناچاری تو فامیلمون پول نزول میکنن برای عروس طلا میخرن

رسم شما چطوریه برام جالبه بدونم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

کدوم شهری

اصالتا تبریزی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

3/4الی 6تا النگو یه سرویس طلا نشون حلقه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

برای ما ولا قبلا ک ارزون بود انگشتر النگو حتی گردنبند میخریدن. ولا الان با این گرونی. خیلی ها واقع ...

نخرن اتفاقی نمیافته؟کسی مسخره نمیکنه؟

برای ما مردم خیلی تو فشارن به خاطر این رسم مسخره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

3/4الی 6تا النگو یه سرویس طلا نشون حلقه

شما برای کدوم شهرین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش این رسمای مسخره جمع بشه یعنی ک چی باید بدن توهرشرایطی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

والا بنظرم آدمی که پول دوتا دونه النگو نداره ،غلط میکنه زن میگیره .

😐 فردا روزی بچه دار هم میشه ،میگه لازم نیست لباس برای بچه بگیری .

مگر اینکه اون دختر فقط میخواد از خونه ننه و باباش بره

زندگی تشکیل دادن مگه بچه بازیه

برا ما اجباری در کار نیست هر کی بر اساس توان مالی خودش میگیره من روز عقد خودم فقط ی حلقه گرفتم اما خانواده ش سر عقد مامانش ی سرویس آبجیاش نیم ست و انگشتر داداشش آویز داد تا اونجایی که اطرافم دیدم همه همینن

والا من فقط یه حلقه باید میخریدم مادر شوهرم دعوایی راه انداخت که نگو و نپرس از لجش حلقه رو خریدیم ول ...

خدا بالاسره عزیزم انشالله همین دنیا ببینه

کدوم شهرین شما؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40