2777
2789

نابود کردن یک زندگی

چندین سال پیش

مال خیلی پیش شاید 34سال قبل

مامان و بابام تازه نامزد کرده بودن

میرم تهران خونه عمم

همسایشون جلو در میبینه کرم میریزه کرم بیخودی میگه

به مامانم مادر فلانی هستی

بابام میشناخته گفته خوش اومدی پسر

اون موقع مامان و بابام جفتشون 23سالشون بوده

بعد دوباره ولکن نیست به عمم میاد میگه کیه اینا عمم میگه عروسمونه تازه گرفتیمش میگه عع انگار داداشت پسرشع

همین حرف و عمم داشت سوع استفاده میکرد یه زندگی و بهم بریزه خیلی مراقب حرفاتون باشید

یه حرف میتونه یه زندگی و بپاشونه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خودت چیکار کردی عزیزم؟

جدا شدم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

جدا شدم

انشالله که بعد از این آدم دلخواهت سر راهت قرار بگیره و خوشبخت شی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

پر حرفی از سبک سری میاد

ادمای پر حرف معمولا کم عقلن مگر اینکه خلافش ثابت بشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خیلی متوجه نشدم با حرفت موافقم ... یکی تاپیک زده بود حالا اینکه تاپیکش واقعیه یا نه نمیدونم ...خانم میگفت شوهرم برام کیف و کفش خریده ... من برای روز مادر گفتم کیک بگیر اما گفت نه و قبول نکرد

..روز مادر شب مادرشوهرم و خانواده شوهرم اومدن مادرشوهرم گفت سال اولی هست که ازدواج کردید حداقل برای عروس یک جشن میگیرفتی ... همین حرف مادرشوهرش فرداش باعث قهر و حتی کتک هم شد ...

من میگم حرف زیاد هست حرف مردم همیشه بوده ... باید یاد بگیریم که به حرف های بقیه توجه نکنیم ... من خودم جز خانواده ام حرف هایی که بقیه میزنن سعی میکنم توجه نکنم

خیلی متوجه نشدم با حرفت موافقم ... یکی تاپیک زده بود حالا اینکه تاپیکش واقعیه یا نه نمیدونم ...خانم ...

دقیقاً من خودم خیلی حساس به حرف مردم خیلی بها دادم توجه کردم و خیلیییی ضربه خوردم آدم باید جفت گوشاش بگیره

دقیقاً من خودم خیلی حساس به حرف مردم خیلی بها دادم توجه کردم و خیلیییی ضربه خوردم آدم باید جفت گوشاش ...

من وقتی بچه بودم دکترا میگفتن زنده نمیمونم... دلیل این حرفشونو نمیدونم مادرم همیشه میگفت فلان دکتر همچین حرفی رو زده ... ولی من دوست داشتم زندگی کنم سعی میکردم از زندگی لذت ببرم و حرف های بقیه مردم را جدی نمیگرفتم ...میدونی اگر به این باور برسی زندگی اینقدر کوتاه هست که وقت غصه خوردن و ناراحتی بخاطر حرف مردم نداری ... دیگه توجهت نسبت به حرف بقیه کمتر میشه ...

دقیقاً من خودم خیلی حساس به حرف مردم خیلی بها دادم توجه کردم و خیلیییی ضربه خوردم آدم باید جفت گوشاش ...

میدونی بعضی وقت ها پیش نیومد تو خوابگاه غیر مستقیم بهم تیکه انداختن اما من بدون توجه بهشون اونارو نادیده گرفتم ... یادم میاد یکی از بچه ها بهم گفت فلانی با تو بود... چرا چیزی نگفتی ؟ 😂💔بعضی ها فکر میکنن من میترسم که جوابشون رو نمیدم اما اینطوری نیست ... در واقع برای من مهم نیست و ناراحت نمیشم ... من هر روز جوری زندگی میکنم که انگار فردایی وجود نداره... این باور خیلی زندگیتو تغییر میده