2777
2789
عنوان

ایا کسی که شوهرش فوت کنه خانواده شوهر بچشو میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سالها قبل قانون اینطوری نبود بعد مرگ پدر حضانت با پدر بزرگ بود خداروشکر قانون رو عوض کردناون فیل ...

هیچوقت همچین قانونی نبوده ، اون فیلمها اشتباه نشون دادن

اگه ستایش رو دیده باشی ، تو ستایش ۱ داستان سر این بود پدربزرگ میخواد بچه هارو بگیره

تو ستایش ۲ متوجه اشتباهشون شدن و اومدن تصحیح کردن ، قاضیبه به ستایش توضیح داد که نه حضانت با خودت بوده و تو اشتباه متوجه شدی

که ستایش با خوذش میگفت یعنی من این همه سال اشتباه کردمو و...

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
هیچوقت همچین قانونی نبوده ، اون فیلمها اشتباه نشون دادن اگه ستایش رو دیده باشی ، تو ستایش ۱ داستان س ...

قانون مربوط به حدود ۲۰ سال قبله چرا بوده

یه فیلمی بود نیکی کریمی بازی کرده دقیقا به خاطر همین قانون ساخته شرع

فکر کنم قیم ارثی هست که به بچه می رسه

ارث که اصلا دیگه از پدربزرگ به نوه نمیرسه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ارث که اصلا دیگه از پدربزرگ به نوه نمیرسه

ولی اگه پسر بمیره،به پدر مادرش ارث میرسه

ینی تو فک کن ارثش باید بین بچه یتیمش با پدر مادرش تقسیم شه

زن هم که فقط یک هشتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ولی اگه پسر بمیره،به پدر مادرش ارث میرسهینی تو فک کن ارثش باید بین بچه یتیمش با پدر مادرش تقسیم شهزن ...

درسته مسخره است ولی خوب زن هم مهریه داره

اول مهریه زنو بدن بعدش به اون هم بدن

اما مردای امروزه پولشون به مهریه زنم نمیرسه چه برسه ارث بچشون و پدرشون

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اسی اینجا قانون و همه چی طرف مرداس

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس