2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما لطف کن چشاتو باز کن

چشمای من بازه عزیزم

حداقل چهار پنج تا دوست کادر درمان و معلم و کلی فک و فامیل معلم و پرستار و...دارم اون به کنار...

بچه های خودم دانش اموزن حالا تو بهترین مدرسه شهر....

اونم به کنار

بچه های همکارام و فامیلام و هم بکنار....

حداقل روزی نیست تو شهر کوچیک ما و شهرای همجوار خبر خطای پزشکی و برخورد نامتعارف با بیمار تو کانالهای مجازی و یا بین مردم پخش نشه عزیزم

دیگه از یه شهر کوچیک این اخبار پخش بشه خدا به داده شهرهای بزرگتر و محیطهای غریبهتر برسه

من کاملاً منصفانه و به دور از غرض ورزی صحبت میکنم

به نظر من هر دو شغل بسیار مقدس و بسیار کلیدی هستند توی جامعه اما متاسفانه برخورد نامناسب یه عده از این قشر و بی مسئولیتیهای نسل جدید باعث میشه که مردم به بدبین بشن به معلمین و کادر درمان

من هیچ وقت یه صفت رو به کل یه گروه تأمیم نمیدم اما وقتی میبینم یکی میگه دکتراهایی که رفته بی وجدان بودن و فقط به فکر جیبشون بودن درک میکنم چی میگه

وقتی یکی میگه معلمش وحشی و روانی بوده اونم قابل درکه چون زیاد دیدم

برعکس وقتی هم بگن معلم دلسوز و مهربونی دارن یا دکترشون بینظیره بازم درک میکنم چون اینم دیدم

اما همیشه شدت بدی بیشتر از خوبی به چشم میاد

چون این مشاغل انتظار دارن مورد پرستش قرار بگیرن و الگوی مردم باشن درحالی که خودشون کلی ایراد اخلاقی و تخصصی دارن وقتی انقدر نخاله توشون باشه گند میخوره به همه چی

مثل املاکی و مکانیکی و این چیزا که بد در رفته... بعضیاشون دزدن، همین دسته هم بیشتر به چشم میان و آبروی بقیه رو میبرن

دیگه واسه معلم و پزشک که وظایف حیاتی و حساس تری دارن خیلی بدتره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.