2777
2789
عنوان

خانواده طرف مقابل برای ازدواج 👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست

بنظرم خانوادشو در حد اخلاق ورفتار درنظر بگیر ن کمک مالی برا توان مالی بیشتر به خود پسرنگاه کن چیا داره اینده چقد احتمال پیشرفت داره خودش چه برنامه ای داره برا چندسال دیگش چون خانواده اگه میلیاردرم باش نخان یه قرونم بهتون کمک نمیکنن تهش خودتو شوهرت باید زندگی بسازین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ديكه كي هستي هنوز زنش نشده به فكر ايني بعد مرك باباي همسرت جقدر ارث بهت ميرسه

بالاخره مهمه برام ، فقط ارث که نیست

برای ازدواج خانواده دوماد باید عروسی بگیرن

خانواده دوماد باید حمایت کنن برای خرید خونه

چرا 😂😂 اهل نماز و روزه است ، خودشم میگه به خاطر شغلم خیلی کنسل میشم ولی اشتباهه به خاطر شغلم قضاوت ...

ايشالا كه جزو معدود خوباش باشه ما كه تو اين قشر فقط ببخشيد قالتاق ديديم ميخواستن هر خونه اي رؤ به مردم با كلك بندازن

خدا کنه اخلاق خوب داشته باشند و با اصالت و درست حسابی باشن، انقد که اصالت خانواده مهمه وضع مالی مهم ...

من هنوز خانواده شو ندیدم

پسره هم از طریق دوستم معرفی شد

خانواده اش یه شهر دیگه زندگی میکنن ، این تنها اینجا زندگی میکنه

من هنوز خانواده شو ندیدم پسره هم از طریق دوستم معرفی شد خانواده اش یه شهر دیگه زندگی میکنن ، این تنه ...

عزیزم بزار خانوادش بیان خواستگاری ببینشون ، بسنجشون ، باهاشون رفت و آمد کن و حسابی تحقیق کن ، خانواده خیلی مهمتر از چیزیه که فکر کنی

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

الان شغل پدره که خیلی آبرومندانه تر از شغل پسرش هست.

املاکی و نمایشگاه ماشینی و شغل های این چنینی که دلال هستند خیلی شغل های بدی هستند .از هر هزارتا املاکی شاید یدونه ادم بیخودی نباشه .

فقط بحث شغل نیست . تو زندگی روزمره و اخلاقاشون هم خیلی تاثیر میذاره .معمولا خسیس هستند و خیلی دودوتا چهارتایی و دروغگو و چون مهارتی ندارند رفتن سراغ دلالی .

باز اگر ی شغل دیگه داشت کنارش املاکی بود میشد بهش فکر کرد