2777
2789

ما باهم دوست بودیم دوستای معمولی

بهم گفت از بچگی عاشقت بودم الانم هستم ولی من ردش کردم بش گفتم عین داداشیمی

نمیتونم تو رو به چشم شوهرم ببینم

گذشت و گذشت ما دوستیمون خراب نشد همپنجوری دوستای فابریک موندیم و باهم کلاس زبان ثبتنام کردیم که بیشتر بتونیم همو ببینیم😂ولی خب درسای کلاس زبانمون دیگه داشت خیلی سخت می شدن اون دیگه ادامه نداد

حالا بگذریم چند روز پیش مامانش به مادرم زنگ زد منو براش خاستگاری کردن مادرمم خیلی خوشحال شد از خداشه من با پسرخالش ازدواج کنم چون هم خانوادش خوبن هم از نظر مالی خوبن پسره الان خونه داره با اینکه ما اینجا دخترا بعد ازدواج میرن با مادر شوهر اینا زندگی میکنن

یه چند ماه دیگه هم وامش در میاد میره ماشین میخره

اینا رو گفتم که بدونید موقعیتش خوبه

حالا منه اسکول از وقتی ننش زنگ زد ازم خاستگاری کرد باش قهر کردم که چرا از رابطه دوستیمون به خانوادت گفتی اینجوری دیگه حتا روم نمیشه بیام خونتون و از اون موقع به بعد هر پیامی میداد سین میکردم جواب ندادم 🤒🤦♀️

الان عین چی پشیمونم اخه منم دوستش دارم همبازی بچگیم بود خودمم تو سن بلوغ یه دوره ای روش کراش بودم 😭

حالا میخوام بش پیام بدم

چی بش بگم؟

مثلا بگم پیام ندیاااااا یه موقع پرنسسیت زیر سوال میره

بعد اگه گفت تو جواب پیامامو نمیدی چی بگم؟🤒🤦♀️

شمام اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگییید😂

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خود درگیری داری؟موقع ازدواجت نیست،به بلوغ عقلی نرسیدی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اگر آدم خوبیه از دست نده. آدم خوب پیدا نمیشه . فکر ده سال بعد و بکن. عاقل باش. بهش پیام بده. بگو ازت ...

الان پیام بدم دقیقا چی بگم؟

بگم سلام خوبی

اگه پرسید نبودی چندقته چرا جواب پیامامو نمیدی چی بگم؟

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

اگه فک میکنی دوسش داری و ب دلت نشسته بنظرم این افکار اینکه از بچگی مث داداشم دیدمت و اینارو بیخیال شو تنها کسی که داداش و باباته که رابطه خونی باهم داشته باشین لطفا این لفظو برا بقیه بکار نبرین چون بعدا یهو ممکنه عاشقش شی و ادم ک نمیتونه با داداشش ازدواج کنه😐پس این لفظو فقط برا خانواده خودت بکار ببر

بعدشم موقعیتش خوبه و مخصوصا اینکه دوست داره و پیگیرته، الان همچی ادمایی واقعا خیلی کمیابن تو زندگی هر دختری

اکثرا متأسفانه دنبال حاشیه و تفریح و خوش گذرونی ان