2777
2789
عنوان

دورهمی☕️🥧 خانوما بیاین بگین تو زندگیتون از کی متنفر بودین و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندایی ها همیشه به فتنه بودن معروفن ولی گاهی اینجوری نیست ومادر خانواده به عنوان یه خواهر شوهر به زن ...

دقیقا دیروز دختر یکی از خواهرشوهرام ۴ سالشه منو جاریم حرف میزدیم یهو اسممو آورد جاریم گفت بگو زندایی ادبت کجا رفت گفت نه مامانم گفته حق ندارم به این بگم زندایی گفته فقط به تو بگم زندایی خدایی هرچی فک کردم یادم نیومد کی من بهشون بدی کروم یه بار نشد میرم خونشون کادو نبرم یا زیادی قربون صدقه بچه هاش نرم خودم کروم که لعنت بر خودم باد

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

داشتم کم کم از خواهرشوهر نا امید میشدم که کامنتت رو دیدم😁

آخه خواهر شوهر داریم تا خواهرشوهر یکی خواهرشوهر داره ماه اونوقت مال من چشم نداره ببینه حتی شوهرم باهام حرف بزنه

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

دقیقا دیروز دختر یکی از خواهرشوهرام ۴ سالشه منو جاریم حرف میزدیم یهو اسممو آورد جاریم گفت بگو زندایی ...

خیلی بده که عقده های خودشونو به بچه هاشون منتقل میکنن . اونوقت نسل بعدی هیچوقت درست نمیشه .

الهی به امید خودت...