2777
2789

مدیر مدرسمه ما گفتن اموزش و پرورش گفته توی دو هفته اول دی کل امتحانا رو برگزار کنیم و مدیر ما گفت از بیست و چهار اذر تا بیست دی امتحان میگیره و فقط دو هفته اول دی امتحانا بدون کلاس هستن و گفتن که بقیش رو حتما باید بریم مدرسه بعد گفتن اگه اکثریت بچه های کلاستون غیبت کنن من امتخان دوشنبه رو لغو میکنم روز شنبه هفت هشت نفر نیومدن و ایشون هیچی نگفتن ولی من رفته بودم بعد امروز شش هفت نفر نبودن و ایشون داخل گرپه نوشتن امتمان فردا لغوه و من چهار روزه تمام فقط دارم میخونم خب این چه وضعشه ایشون یه بار گفتن امتخانات از ۲۲ اذر شروع میشن بعد گفتن تخلقه از همون ۲۹ اذر شروع میشن و ما برنامه ریزی کردیم تا اون مقع همه کتابا رو یه در بخونیم بعد دوباره یهو گفتن از ۲۴ اذر شروع میشن

چون خودشون روانیان🌹

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشغالن

فقطططط بار منفی دارن

حرفاشون کاراشون

کلا کمر بستن بچه ها رو از نظر روحی و روانی آزار بدن

یه جوری با حرفاشون میترسوننت و سم میپاشن به عصاب و روانت..

هر تیره شبی را سحری است🤍 

من الان واقعا نمیدونم امتخان لغوه بشینم برای امتخان چهارشنبه بخونم چون ما دوشنبه و سه شنبه رو میریم مدرسه و برای امتخان ترم فقط دو تا عصر تایم داریم

من امروز نرفتم مدرسه بخاطر بی برنانگی مدیر و اینکه همش برنامه امتخانای رو تغییر میداد و فرصت نشد یه دور قبل از امتحان کتابو کامل بخونیم حتی معلم هم یک سوم کل محتوای ترم رو توی یه جلسه تدریس کرد خب چطور دانش اموز هم برسه مدرسه هم بخونه اینهمه رو

از یه کلاس ۳۰ نفری ۶ یا ۷ نفر نرفتن امتحان ترم رو لغو کرد خب ما چند رو برای این امتحان وقت گذاشتیم و خوندیم مگه کشکه دوباره بخونیم

بچه ها من الان چیکار کنم

حالم خیلی بد شد

میترسم همکلاسیامم گردن مایی که نیومدیم بدونن لغو شدنو

خب مدیر گفت اگه اکثریت نیان لغوه نگفت که اگه شش تا از سی تا نیاد لغوه😭

من الان واقعا نمیدونم امتخان لغوه بشینم برای امتخان چهارشنبه بخونم چون ما دوشنبه و سه شنبه رو میریم ...

ای وای..

مدرسه ما اعلام کردن از ۶ دی شروع میشه به احتمال زیاد

پایه چندی ؟

هر تیره شبی را سحری است🤍 

اشغالنفقطططط بار منفی دارنحرفاشون کاراشونکلا کمر بستن بچه ها رو از نظر روحی و روانی آزار بدنیه جوری ...

به همکلاسیام پیام دادم قضیه چیه هیچکدوم پیاممو سین نمیزنن😭