2777
2789

به راست و دروغ این تاپیک کاری ندارم. ولی اینجور پسرا خطرناکن چون خودشون رو مالک شما میدونن. هیچوقت تنهایی نرید به دیدنشون چون حتی ممکنه جونتون رو بگیرن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخاد محرمیت بخونی سرتو به بهونه محرمیت و ازدواج شیره بماله و شمام بشی یکی از اون دخترا که باهاش خوا ...

اره همین کار میکنم ممنون

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

چیدیدی ؟ مگه پادگان سر خیابونه

ببین جشن بود حتی تو محله بهم گفت بیا اینجا رفتم با دوستاش که لباس تن شون بود اونجا بود داشت نگهبانی میداد واسه روز مادر

اره همین کار میکنم ممنون

عزیزم شما که دختر پاکی چرا باید با یه مرد هرزه ازدواج کنی؟؟؟ یارو داشت میبردتت دکتر که مطمئن شه با کسی نخوابیدی درحالیک خودش شهرو فتح کرده.. بگو خداوند فرموده زنان پاک برای مردان پاک و زنان ناپاک را برای مردان ناپاک قرار دادیم .. برو با یکی مثل خودت هرزه ازدواج کن با همونا که خوابیدی لیاقتت همونان نه دختر آفتاب مهتاب ندیده.. هیچوقت جوابشو نده بلاکش کن

عزیزم شما که دختر پاکی چرا باید با یه مرد هرزه ازدواج کنی؟؟؟ یارو داشت میبردتت دکتر که مطمئن شه با ک ...

میدونم اصلا دوسش ندارم با اینکه اولین پسری بود باهاش بودم نمیدونم چرا حالم ازش بهم میخورد از همون اول بزور نگهم میداش