2777
2789
الان بحث اینه چرا اسم محرمیت میاره و واقعا هم اولین بار هست محرمیت خونده با بقیه دخترا نخونده با کلی ...

خوب عزیزمن دارم بهت میگم اون دروغ گو هست

عوضیه خودت نفهمیدی

اگه یک هزارم درصد هم تورو بگیره بازم بهت خیانت میکنه

کلی کاربر بهت گفتن این ادم درستی نیست ازش دور شو

لباس و بیسیم هم همجا میفروشن من بخرم بگم سپاهی ام باور میکنی ؟

تورو خدا اینقدر ساده نباش میخواد چیکار کنه بزور که نمی برتت

خوب عزیزمن دارم بهت میگم اون دروغ گو هست عوضیه خودت نفهمیدی اگه یک هزارم درصد هم تورو بگیره بازم بهت ...

ولش میکنم بابا ارزش نداره

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حقققققققققق همین کار میکنم اما از کجا رفیق بجورم

توی باشگاه، تو گروهای کوهنوردی. تو دوستای مدرسه و دانشگاه. توی مسجد، توی جلسات مشاوره ای کوچ. هر جایی که به یه بهانه ای خانما تجمع میکنن با حصور مداوم میشه باب آشنایی و ارتباط مستمر ایجاد کرد. یه چیزی بگم بعصی از مشاورهای خوب کارگاه های حصوری گروهی برگزار میکنن اگر شرکت کنی عالیه چون معمولا احتمال اشنایی با ادم حسابیا تو این جمعا خیلی زیاده. جدی میگم هم خودت از نطر شخصیتی رشد میکنی هم با ادمای درست و حسابی دوست میشی.

حتی چت شو با یک زن خوندم که طلاق گرفته بوده و با زنها رابطه جنسی داشته و اینکه بهش پول هم یمداده اون ...

😳😵💫خب دیگه چرا هنوز ی لحظه بهش فکز میکنی

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔