2777
2789
عنوان

دلم گرفته

33 بازدید | 2 پست

خیلی دلم گرفته از این شرایط از گرونی از بی شعوری بعضیا...

تازه عقدکردم خانوادم خیلی اذیتم میکنن خسته شدم

چند روز دیگه شب یلدا هست اصلا شرایط میزبانی ندارن

منم بخاطر همین سخت نگرفتم گفتم نمیخام چیزی بیارن حالا هر روز مامانم میگه ببین داماد فلانی برای یلدای عروسشون چیکار ک نکردن شش تا لنگه الگو آوردن با کلی رخت و لباس دختر فلانی هم استوری گذاشته برای یلدا براش آیفون خریدن و لباس آوردن برای تو میخام چیکار کنن هیچی 😞

میگم مامان اونا که آوردن خانواده دختر هم میزبانی کردن تو هم اگه داری و میتونی از پسش بر میای خب بگم بیارن مادرشوهرمم تا حالا چند بار گفته من گفته نه

الان یه شام و میوه و آجیل به دست لباس برای داماد ما باید بخریم میشه بیست تومن کم کم تو که میگی ندارم منم از کجا بیارم خرج کنم مجبورم بگم نمیخام بازم نمیفهمه 😞

امروز بهم گفت ما هر کاری هم بکنیم آخر میخام مثل عقدت یه انگشتر یک گرمی دستت کنن😔

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
اگه عقدت خوب بوده و اینا چیز کمی دادنبذار الان بیارنفقط به شوهرت بگو خیلی سنگین نکننشماهم یه شام برن ...

مراسم عقدو ما نگرفتیم یعنی خانوادم شرایطش نداشتن که بخان مراسم بگیرن و پدر شوهرم چون میدونست گفت خودم مراسم میگیرم یه عقد خیلی مفصل برام گرفتن تو تالار اما زیر لفظی به انگشتر ظریف یک گرمی دادن کادو هم به دستبند چهار گرمی مامان بعد عقد چیا ک بار من نکرد ک چرا کن دادن باید برات سرویس طلا میخریدن این چیه دادن روشون شده که اینو دست تو بکنن و.....

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.