2777
2789
ما لباس زیاد نمیخریم میوه هم بخریم ۲ هفته ای ی بار هست اونم ۵۰۰ تومن ک خرج کل میوه میشه ۱ تومن برنج ...

منم لباس نمیخرم خیلی کم

دو سال پسته نخردیم برای دخترام

ولی میوه هفته یبار مجبورم بخرم براشون

یه مرغ بخریم۴۰۰تومان میشه دو کیلو ماهی ششصد هفصد هزار تومان

یه یه لیتر شیر محلی ۱۷۰

نمیدونم چجوری ۵تومان یه هفته میشه گذروند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵ حدودا

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

فقط تخم مرغ بخوری کلی پولش میشه بقیش که دیگه هیچچچچ😐😐

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

۴۰تومن شوهرم قسط داره خرجای خونمون مثل میوه و چیزایی غیر ضروری میشه حدودا ۱۰تومن ۴تومن پول خونه از حقوق کم میشه هر دوماه هم پول برق میدیم....مرغ و گوشت و روغن و چیزای ضروری هم بهمون میدن پول نمیدیم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما ۲ ماهی ی بار ماهی میخوریم😐

ما جنوب هستیم هفته دو سه بار ماهی میخوریم برعکس گوشت زیاد نمیخوریم دوسه ماه یه کیلو بخرم حتی گاهی ۵ماه بره یه کیلو بخریم ولی یه روز در میون ماهی میخوربم