2777
2789

عمه ام چند وقته حالش خیلی بده سرطان کبد داره و پیشرفت کرده 😭 توی تاپیکهای قبلیم هم نوشتم و التماس دعا داشتم و دارم ازتون

مامانم تمام این مدت غذا درست میکرد میداد میبردن واسه عمه و شوهرم عمه بچه اش.

یه مدته که دیگه حالش خیلی بد شده و از جا بلند نمیتونه بشه

مامانم میره از عصر پیشش و کارهاش را میکنه معذرت میخوام لگن و .. شب هم پیشش میخوابه اگر کاری داشت. صبا هم پا میشه غذا درست میکنه واسش و میاد خونه واسه بابام و داداشم غذا درست میکنه کارها را میکنه دوباره عصر...

یعنی نه خواب داره نه استراحت وقتایی هم که خونه است همه زنگ میزنن بهش حال عمه ام را بپرسن.

نگرانشم

من یه عمه دیگه دارم که دختر هم داره و دوتا زن عمو. ولی همه خودشون را کشیدن کنار

منم بچه کوچیک دارم تنها کمکی که میتونم بکنم که غذا را بعضی روزا واسه بابام اینا درست کنم ببرم.

بخدا ده سال پیر شده تو این مدت

دعا کنید عمه ام حالش خوب شه حداقل دل مامانم خوش باشه 🙏

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
چرا بعد نمی گی بهتر کار رو تقسیم کنن خواهر برادرا

تقسیم بندی ندارن

همه کشیدن کنار

فقط مامانم مونده

بابام هم که فقط در حد بردن و آوردن مامانم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقیه خودشونو کشبدن کنار چون میبینن مامانت مثل یه مادر تمام وقت حضور داره بعضی روزا به بقیه زنگ بزنید بگیذ مامانم امروز نمیره حالش خوب نیست شمابرید کاراشوبکنید

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بقیه خودشونو کشبدن کنار چون میبینن مامانت مثل یه مادر تمام وقت حضور داره بعضی روزا به بقیه زنگ بزنید ...

چند بار مستقیم و غیر مستقیم گفتم ولی در حد یه وعده غذا میارن و میرن تا گله بعدی

براش پرستار بگیرنانشاا خدا شفاش بده

ممنونم از دعاتون

پرستار دلسوز نیست

مامانم هر بار میخواد جاشو عوض کنه هزار بار قربون صدقه عمه ام میره که معذب نشه

چند بار مستقیم و غیر مستقیم گفتم ولی در حد یه وعده غذا میارن و میرن تا گله بعدی

باید باباتون بگه و خیلی جدی باشبد

مامانت ماشین که نیست از پامیفته حقش نیست به خاطرخدمت به یکی دیگه خودش محتاج کمک بچه هاش بشه یا شب تاصبح از درد دست و پا نخابه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
آخی چه مادر خوبی چقدر قلب بزرگی داره

از مهربونیش هرچی بگم کم گفتم ندیدم تو دنیا مثلش

ممنونم از دعاتونپرستار دلسوز نیستمامانم هر بار میخواد جاشو عوض کنه هزار بار قربون صدقه عمه ام میره ک ...

خدا به مامانت خیر بده❤

حداقل پرستار کمک مامانت میشه نصف کارارو اون انجام میده و کار مامانت سبکتر میشه

خوب با مادرت حرف بزن کم بره

دلش طاقت نمیاره

نمیشناسید مامانم را

پسر عمه بگه عمه ام بالا آورده مثلا، سریع چادرش را میپوشه میره