2777
2789
عنوان

از کسی که همه جا پزشو میدادم جدا شدم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب انقدر به من ارزش میداد هر بار کلی کادو های گرون میداد ، کلی دسته گل های بزرگ من همه جا تعریفشو می ...

ببخشید خوشی زیادی زده بود زیر دلت

ازش بهردلیلی ناراحت بودی حق نداشتی کادوهاشو پس بدی

نگاه ب این بلاگراس دوزاری اینستا نکن

وقتی کسی کادو رو پس میده یعنی نمیخوامت اونم پسره و غرور داره همچین چیزی ب ذهنش اومده بعدشم الان شما توقع داری بیاد منت کشی شاید منم بودم میگفتم خام هست تو زندگی سر هیچ و پوچ گفت طلاق میخوام چکار کنم 😐

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

فک کنم مث من عجولی ی حرفی ی رفتاری میکنی ک نباید بعدم درست کردنش سخت میشه منم گند زدم برای چندمین با ...

چقدر عجیب دقیقا پارتنرم هم به منهمینارو گفت ک رفت .....

به نظرت راه برگشتی نداره ، دارم روانی میشم💔

Memories pass away, what matters is which ones last.

بعضی از اقایون تا یه جا منت کشی میکنن منم اگه مرد بودم حوصله ناز کشیدن نداشتم یکی خیلی ناز میکرد میگ ...

۲ هفتس میگذره خیلی ناز میکشید یه جورایی بی جنبه شده بودم دیگه، الان به خودم اومدم واقعا نمیدونم چیکار کنم

از روی بچگی...

من حتی از همسرم جدا شدم هدیه هاییکه داده بودو پس ندادم و مال خودمم پس نگرفتم...خوب اون هدیه مال اونزمان بوده و یه خاطره ی خوب داره همراهش و انرژیه مثبت دلیلی نداره پس بدی یا پس بگیری

۲ همته زود عجله نکن بزار یه هفته دیگه بکدره با خواهرش صحبت کن

بهم گفت دیگه نمیخوامت ، بهش گفتم که اوکی قبول میکنم که میخوای جده بشی فقط بیا حضوری بهم بگو

هر کاری کردم قبول نکرد گفت دلشو ندارم

وقتی منو نمیخواد چرا دل اینکه تو چشمام نگاه کنه بگه رو نداره؟

اسی چند روز میش یکی از کاربرها گفت ک دعای محبت کرده ک طرفش برگرده نمی دونم حالا اثری داشته یا نهمیخو ...

اره بفرس با اینکه اعتقاد ندارم

من نمیتونم خوشبختت کنم من لیاقتتو ندارم بهونه های شیک برا پیچوندن دختره شما کار خاصی نکردی ک بیخیال ...

تا یک هفته پیشش داشتیم برای خونه مبل انتخاب میکردیم میگفت به سلیقه تو بخرم ، یعنی تو یه هفته چیشد که نخواست؟

دوست مشترک اکه دارین شاید اونا بتونن کاری کنن این نشد یکی دیه حالا کادو پس دادی چی شد مگه به درک

نه نداریم هیچی ، به نظرت به دوست خودم بگم پیام بده؟ و اینکه من تا کادو هارو پس دادم ۲ ساعت بعدش ازش عذر خواهی کردگ