2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت همه دانشجوی پزشکی و دندان هستن 😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اونی که دانشجوی بهداشت عمومیه

و اعتماد به نفسش صفررررررر

همونی که میگت روپوش سفیدمو میگیرم دستم همه حسرتمو بخورن🙄

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ولی من خیاطی میخونم🤭🤭

بهترین کارو تو میکنی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

وا معلومه که راست میگن این همه درس خوندن

صبح ها پزشکن

عصرا دندونپزشکن

شبا هم برای تنوع میرن بیمارستان پرستارن

چطور باورت نمیشه خیلی طبیعیه

خدایا مرا در جستجوی آن چه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

یعنی انقد دور از ذهنه برات؟

خودم خیلیاشونو دیدم که دروغ میگفتن.

اما اینطوری نیست که همشون دروغگو باشن

کلا کسیکه رشته خوب بخونه ذوقشو داره و میاد میگه...

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

فقط اونی که دانشجوی بهداشت عمومیهو اعتماد به نفسش صفرررررررهمونی که میگت روپوش سفیدمو میگیرم دستم هم ...

واااای اون دیگه 🤣😑

اون لااقل راستش رو هم میگه

ولی خیلی ها دروغ زیاد میگن 😑

یکی از دوستای من ۵سال خوند برای پزشکی واقعا هم مخ بود آخرش قبول نشد رفت پرستاری آزاد نمیدونم چجوری ا ...

بحث مخ بودن نیست مهم سرعت عمل هم هست من خودم ندارمش نقطه ضعفه

تو ممکنه همه مطالب رو بلد باشی ولی تایم کم بیاری

خیلی حسودی.من تلاش کردم پزشکی قبول شدم 😎هر کی میگه دروغ میگم با جفت پا میرم تو دهنش .بی ادف ها😡😡🤬🤬

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏