اسی امیدوارم ی روز جای همین خانمای ک کامنت گذاشتن نباشی هرثانیه زندگی نیس عذاب
باید باشه که عذاب بکشه و حداقل حال بقیه رو درک کنه
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ی چی بگم شایدهمین اسی ک تاپیک زده ازبی کسی مونده بخاطز نگاه های ک قرار بودازارش بدن ولی نباید راجب خ ...
وای تویی . چقد دلم برات تنگ شده بود چندبار میخواستم سراغی ازت بگیرم
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
خب اونی که صلاحشو تو موندن میبینه و همسرش هم میگه بزار بمونه اگه میتونه کنار بیاد ، میمونه ولی آدم ه ...
اینم اشتباه ک ی زن بادوتاحرف بره
زن رو ب صبر استواری ستون میبینن
ی پیرزنی بود طلاق گرفت بود بش گفتن تواین سن طلاق حالا سرچی بود گفت سراستکان تعجب کرد طرف گفت اره سراستکانی ک دوستش داشتم وقتی اونو شکست منم منفجر شدم انگار منتظر بودم تمام عمری ک سوختم ساختم رو بزنم توروش تمام روزای ک میشد دلم خوش باشه ولی هربار یجوری منو خون ب جیگر میکرد😔
بلا نسبت یه سری خانم ها شوهر میکنن که وقط تخم مرغ مالی مرد و بکنن
بابا زن و مرد باید برابر باشن
اگه این عصبانی میشه اونم میشه
نمیشه فقط خانم جو رو اروم کنه
اه حالم بهم میخوره انقدر زنا رو میکشین پایین
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
این چیزایی که گفتی در مورد همه صدق نمیکنه.نسخه کلی پیچیدن اشتباهه
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏