2777
2789
عنوان

❌مردی که بگه دیگه خسته شدم و می‌خوام طلاقت بدم شک نکن شک نکن شک نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 175 پست
متاسفانه شوهرش خیانت کرده ولی ایشون خودخوری کرده و تازه دست شوهرشم بوسیده که آقای من عزیز من بمون با ...

ی چی بگم شایدهمین اسی ک تاپیک زده ازبی کسی مونده بخاطز نگاه های ک قرار بودازارش بدن ولی نباید راجب خانم ها اینطوری بگه بخدا خیلی خانما بدنیستن فقط بلدنیستن

چون کسی محبت نکرده بهمون 😔

اسی امیدوارم ی روز جای همین خانمای ک کامنت گذاشتن نباشی هرثانیه زندگی نیس عذاب

باید باشه که عذاب بکشه و حداقل حال بقیه رو درک کنه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔ب اولا خیلی ازخانما بخاطر بچهاشون موندن بخاطر حرفای مردم ابروی پدرشون خودشونو پیرکردن دریغ از ...

خب اونی که صلاحشو تو موندن میبینه و همسرش هم میگه بزار بمونه اگه میتونه کنار بیاد ، میمونه

ولی آدم ها صبرشون حدی داره ، بعضی ها هستن شوهر یک بی احترامی کنه منتظر شنیدن دومیش نمیمونن

💕🌸☘️🌹

بخداااا من اینقدر زجر کشیدم دست آخرم خودش طلاقم داد الان یه عده اراجیف بگن درمورد زن واقعا که واگذا ...

نه عزیز . اونایی ک عوضی هستن تکلیف مشخصه. شما نراحت نباش. اونی ک آشغال باشه و بخواد خراب کنه دنبال درست کردن نمیگرده که . چ زن چ مرد.

parasoo1989@
اره واقعا.. دوماهی بودشوهرم الکی دوا درست میکرد سر هرچیزی.. راه رفتنم خندیدنم.. هیچ دیگه مچشو با یه ...

مردی ک توزندگی سرد میشه ازجای دیگ داره گرم میشه

بگیرتش هه میگفتی زندگی لوکس بم بده بعدش خوش گلدی

ی چی بگم شایدهمین اسی ک تاپیک زده ازبی کسی مونده بخاطز نگاه های ک قرار بودازارش بدن ولی نباید راجب خ ...

وای تویی . چقد دلم برات تنگ شده بود چندبار میخواستم سراغی ازت بگیرم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خب اونی که صلاحشو تو موندن میبینه و همسرش هم میگه بزار بمونه اگه میتونه کنار بیاد ، میمونه ولی آدم ه ...

اینم اشتباه ک ی زن بادوتاحرف بره

زن رو ب صبر استواری ستون میبینن

ی پیرزنی بود طلاق گرفت بود بش گفتن تواین سن طلاق حالا سرچی بود گفت سراستکان تعجب کرد طرف گفت اره سراستکانی ک دوستش داشتم وقتی اونو شکست منم منفجر شدم انگار منتظر بودم تمام عمری ک سوختم ساختم رو بزنم توروش تمام روزای ک میشد دلم خوش باشه ولی هربار یجوری منو خون ب جیگر میکرد😔

بله کاملا درست میگی

زن باید مثل ی برده تو سری بخوره

فحاشی بشنوه تا ی وقت شوشویش طلاقش نده🤡🤡🤡

زنم که حق اعتراض نداره باید مثل ی برده مطیع ارام تو سری تور باشه و حمالی کنه

خدایا واقعا چرا؟

بلا نسبت یه سری خانم ها شوهر میکنن که وقط تخم مرغ مالی مرد و بکنن

بابا زن و مرد باید برابر باشن

اگه این عصبانی میشه اونم میشه

نمیشه فقط خانم جو رو اروم کنه

اه حالم بهم میخوره انقدر زنا رو میکشین پایین

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

این چیزایی که گفتی در مورد همه صدق نمیکنه.نسخه کلی پیچیدن اشتباهه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏