2777
2789
عنوان

❌مردی که بگه دیگه خسته شدم و می‌خوام طلاقت بدم شک نکن شک نکن شک نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 175 پست
میشه بپرسم اینجا تا حالا به جز طلاق اینجور زندگیارو دیدی به عاقبت بخیری ختم بشه؟هدف از زندگی کردن چی ...

شما داری مشکلات یک زندگی «مشترک» رو فقط از چشم زن میبینی مثل اینکه

شما منظورت اینه که اگه زندگی به طلاق و بن بست رسید؛

این زن بوده ک نتونسته مرد رو به راه بیاره😑

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر عاشق باشی دستشم می بوسی مگه میدون جنگه که شوهر حلال خودمونم نباید ببوسیم!!! این نسخه هارو برای ز ...

محبت دو طرفس عزیزم نه یک طرفه، که فقط از جانب زن باشه

رفتار زن انعکاسیه، یعنی هر برخوردی که مرد باهاش برخورد داشته باشه، زن هم همون برخورد و رفتار و باهاش داره

شما زندگی با خفت و خاری رو انگار بهتر از طلاق میدونی

یه امار بگیر از همین خانومایی که جدا شدن خود من شاهد بودم خیلیاشون حسرت همون زندگی قبل رو میخوردن و میگفتن شاید میتونستن درستش کنن

دوست عزیزم هرچیزی چاره داره جز مرگ

اگر چارشو پیدا نکردیم ینی تمام تلاشمونو نکردیم

خود من به بن بست رسیدم توی تاپیکام ازش حرف زدم

ولی برگشتم درستش کردم

الانم نمیگم گل و بلبل شده همه چی ولی مسیر رو پیدا کردم

و اون مسیر شاخ و شونه کشیدن برای مرد نیست والسلام

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

همینمثلا من دارم خیانت میبینم بیاد خونه بگه طلاق بگیریم ازت خسته شدم بگم نه عزیزم این چه حرفیهبعضیها ...

بعضیا نفسشون از جای گرم بلند میشه. این بعضیا بخاطر پول هیچی نمیگن براشون زندگی درست حسابی اهمیت نداره. اینقد که زنا به زندگی اهمیت میدن مردا هم میدن؟ تازه باید التماس کنی که طلاق هم ندن و خودت بگی اشتباه کردم.

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه امار بگیر از همین خانومایی که جدا شدن خود من شاهد بودم خیلیاشون حسرت همون زندگی قبل رو میخوردن و ...

یک نسخه رو برای همه ننویس

خیلی از کسایی که حسرت میخوردن بخاطر اینکه پشیمون شدن نیست ، بخاطر اینه دیگه تو اون جو داغون نیستن و درکشون اومده پایین یادشون رفته چی میکشیدن.

حرفای شما نه قابل درکه نه میتونم بگم تاحالا زنی مثل شمارو دیدم

تاسف داره

💕🌸☘️🌹

شما احترام بذار ببوس مرد نبوسید با من 😁🥲اون حالتی که تو ذهن شماست تو ذهن من نیستاتفاقا هر بار احتر ...

شما همسرت تو دیوار بهت خیانت کرد

عزیزم نسخه برای بقیه نپیچ

شما مردت متعهد و وفادار نبوده خودتو مقصر میکنی و به بقیه زنا هم حس تقصیر میدی

تو با دستبوسی شوهرت تونستی زندگیتو حفظ کنی ولی همه مثل شما نمیتونن چنین ذلتی قبول کنند

متخصص کاربرشناسی