2777
2789
عنوان

لباس عقد محضری

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 61 پست
نه فقط محضرهاره سفید بدیش اینه

خوب میتونی ابی کم رنگ یا صورتی بخری هم با لباس عروست متفاوت هم میتونی باز استفاده کنی 😍

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفید گرفتم اطرافم هم هرکی عقد کرده سفید گرفته فقط یکی قهوای روشن گرفته بود که قشنگ نبود آبی روشن هم ...

نه قهوه ای که نه😂ابی کلا دوست دارم میخوام جهیزیم ابی کنم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

نه قهوه ای که نه😂ابی کلا دوست دارم میخوام جهیزیم ابی کنم

سعی کن هیچکسی و هیچی باعث نشه که از این لحظات لذت نبری

این روزا خیلی قشنگن برای هر دختری حسابی لذت ببر 💚

لایک نکنید 🙏

والا من 19سال پیش کت دامن جدید اومده بود چروک بیشترشبیه بلوزبود تا کت. آستین دار آبی روشن هنوزم دارم ...

اره یاسیم قشنگههههه

احتمالا همون ابی بگیرم

پیرهن یا کت سارافون یا کت دامن ببینم چی هست تو بازار

خوب میتونی ابی کم رنگ یا صورتی بخری هم با لباس عروست متفاوت هم میتونی باز استفاده کنی 😍

یس😍😍😍😍

سعی کن هیچکسی و هیچی باعث نشه که از این لحظات لذت نبری این روزا خیلی قشنگن برای هر دختری حسابی لذت ب ...

مرسی عزیزمممم😍😍😍😍😍

عکس چرا نمیاد

مرسی بچه هااا❤😍

اره یاسیم قشنگهههههاحتمالا همون ابی بگیرم پیرهن یا کت سارافون یا کت دامن ببینم چی هست تو بازار

خوشبخت باشی گلم تو رو خدا برا خواهر دم بختم دعا کن بیماریش خوب بشه به یه خاستگارجواب بده بره سره زندگیش موقع عقد دعاش کن اسمش مهلا هست