2777
2789
عنوان

همیشه برام سواله اونایی که بدون عشق و علاقه ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 79 پست

سنتی این نیست که طرف بگه دختر اینا خوبه اونها هم بیان و عروس را تو گونی کنن ببرن خونه داماد سنتی تحت نظر خانواده ها بدون ترس از اینکه لو بری و طرف دو دره کنه و آبروت بره و با هم ببیننتون بد باشه و ... میگن سنتی من خودم ازدواجم سنتی بود پسر دوست پدرم امد خواستگاری اونها دعوت کردن ما دعوت کردیم شرایط را دیدن رفتار و علایق هم را پسندیدیم و ازدواج کردیم.

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین سنتی ها هم با علاقه هست ولی هستن سنتی هایی که علایه نیست مثل خودم و سخته تا عادم عادت کنه واقعا

آخه ببین..من حس میکنم اگه اینجوری باشه آره خب طبیعتاً بعد از ازدواج یه حسی پیش میاد به خاطر احترام و چیزای دیگه که هست اصن آدم عادت میکنه دیگه یکی هر روز کنارش باشه

ولی حس میکنم اون علاقه عمیق عمیقه شکل نمیگیره....

ببين اون تپش قلب بعد ازدواج نميمونه حتي عاشقترين هم باشي برات عادي ميشه نهايت ميشه دوست داشتن اون وا ...

صحیح...

ولی چرا انقد در برابر عشق گارد دارید اخه؟

چرا انقد عادی جلوه ش میدید؟ولی عادی نیس واقعا خودتم قلبا اینو میدونی.

یعنی وختی ازش سوال بپرسن اگه ب عقب برگردی بازم همین راهو ادامه میدی؟اونم بگه نه میترسم اگه ب عقب برگ ...

چه عالی

واقعا خیلی خوبه به نظرم بزرگترین لطف خدا به بشریت مهر خانم و آقا بهم

ولی واقعا به هزار و یک دلیل برای همه اتفاق نمی افته و نمیشه گفت منتظر بمونی تا....

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
صحیح...ولی چرا انقد در برابر عشق گارد دارید اخه؟چرا انقد عادی جلوه ش میدید؟ولی عادی نیس واقعا خودتم ...

جه گاردي؟! من خودم با عشق ازدواج كردم منطقي باشيد بعد ازدواج اكه درست انتخاب كرده باشي نهايت اون عشق اتشين ميشه دوست داشتن نه اون تپش قلب اوايل رابطه

خب نسازی نیس کسیو قانع کنی عزیزمخودت اون شکلی ازدواج کن اگر خیلی برات مهمه تجربه اش کنی

اون حالت واقعی و مقدس شاید از هر 1000نفر برای یه نفر اتفاق بیافته

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

در حقیقت عشق و محبت زمانی تثبیت میشه که زن عرضه خودشو به مرد و مرد خودشو به زن نشون بده

مگرنه جقدر عشق بوده که بخاطر اینکه مرد عرضه تامین زندگی رو نداشته یا زن صبر کافی برای حل مشکل نداشته پاشیده

در عین حال چقدر ازدواج سنتی بوده که بدون دیدگاه باهم ازدواج کردن ولی قشنگ ترین و وفادارانه ترین رابطه رو دارن جوری که بقیه حسودی میکنن یا میگن دختره شانس داشته.

این اثباته تو دوران اشنایی اتفاق میوفته

برای سنتیا تو دوران نامزدی

برای اونایی که خارج از محدوده بودن تو روابط دوست دختر دوست پسری

ارزو های بزرگ ، 

آخه ببین..من حس میکنم اگه اینجوری باشه آره خب طبیعتاً بعد از ازدواج یه حسی پیش میاد به خاطر احترام و ...

میگیره

منخیلی ها از جمله پدر مادرم سنتی ازدواج کردن

مامانم میگه من پدرتو دیدم انگار سااها میشناختمش و تا پاشو گذاشته از خونه بیرون دلم تنگ شده براش میگه واقعا دیدمش خوشماومد و خب یه نامزدی داشتن عقدی داشتن بعد عروسی و الان بعد ۳۰سال واقعااا عاشق همن میمیرن برای هم

من خودم سنتی ازدواج کردم اما دروغ چرا دیدمش زیاد به دلم ننشست حسی بهش نداشتم.یه دوره سه ماهه اشنایی و صیغه محرمیت داشتبم من علاقه مند شدم بهش اما عشق نبود داشت ارش خوشم میومد عقد کردیم خیلی اذیتم کرد و سریع اون علاقه از روی همون احترام که میگی از بین رفت و یه مدت زوری تحپلش کردم بعدم که به مرور تو ۴ ماه با اذیتاش متنفر شدم جدا شدم.حرف تو برای کسی صدق میکنه که طرف به دلش ننشسته و به امید علاقه مند شدن تو گذر زمان بله میدا

فرق ازدواج بدون علاقه ی من با ازدواج سنتی خانوادم از زمین تا اسمون بود