2777
2789
عنوان

خانوما واسه روز زن هدیه چی گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم ۱۰ داد ساعت بگیرم دلم میخواد ۱۰ دیگ بذارم ی ساعت بهتر بگیرم موندم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

من دقیقا تو اون تاریخ چیزی نگرفتم چون دیکه همه میدونن خیلی تو قید و بند تاریخ و اعداد ارقام تقویم ...

آره خو

یهویی باشه بدون مناسبت بهتره

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

شوهرم چیزی نداد،از محل کارم گل رز و کارت هدیه و یه ظرف سرامیکی دادن

مبارکتون باشه

مهم هدیه است که گرفتیم🥰

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

محض سرگرمیه دیگه

سرگرمی های دروغی باعث میشه زندگیای واقعی تحت تاثیر قرار بگیره

همه ی ما سوار یه کشتی هستیم

به نظر من یکی از چیپ ترین کارا نشون دادن هدیه و بیان کردنش تو مجازیه

تاپیک طرفو نگا میکنی هشتش گروی نهشه بعد میاد میگه ۵۰ تومن کادو گرفتم..!!!!!

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
محصولات روتین پوستی اورجینالکفشپالتوشالمانتوشومیزکلا هرچی نیاز داشتم خریده بود

🙄چه زیاد

آره خویهویی باشه بدون مناسبت بهتره

یاد دوستم تفتادم پارسال پرسیدم روز مرد واسه محمدرضا چی گرفتی گفت هیچی این تاریخا عربی هستن به ما چه امروز فهمیدم رفته قهر چون شوهرش کادو روز زن نداده😄دلم میخواد پیام بدم بگم بیخیال این تاریخا عربی هستن ما ایرانیم میترسم ازش😄

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭