2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبان انگلیسی رو باید در حد متوسط به بالا بلد باشیم

کودک همسری از بدترین چیزهای دنیاست

مخالف فمنیست حتی معنی معنی فمنیست رو نمیدونه و به زن ستیزی عادت کرده

۹۰ درصد قوانین ایران باید اصلاح شن زن ستیزی زیادی دارن

آدما سبک های،زندگی و عقاید و طرز،فکر متفاوتي دارن و باید احترام گذاشت مگر اینکه آسیب رساننده و یا عقیده خرافی و غلطی باشه ...

رسوم غلطی که در بعضی جاها وجود داره و من در اطرافیان وخانواده ندیدم خداروشکر مثل رسم دستمال که به تازگی از این سایت شنیدم باید برداشته شن اهانت به خانم ها هستن و ....

زن خانه دار و شاغل هر دو قابل احترام هستند و مهم اینه هر کسی تو جایگاهی که داره راضی باشه و شاد ...

خودم طرفدار شاغل بودن و به نظرم مستقلی با تمام سختی هاش از بهترین حس های دنیاست

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

برای این روزها...

_هیچ چیزی کاملا درست یا اشتباه نیست، این ماییم که با دیدگاهمون نسبت به شرایط، منفعت و ... به اون هویت میدیم!!

خوبه که تفاوت هارو بپذیریم و به دیگران تحمیل نکنیم نظرمون رو...

قشنگیه جعبه مدادرنگی به تعداد بالای رنگ های اونه که میتونه نقاشی هایی زیبا خلق کنه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اهل غیبت نیسنم جاییم ببینمغیبت میشهبه شوخی میگم حرف خودتون بزنید بابا.بهممیگن مادربزرگ😂😂

از تزنکه حدبی برنم دلکسی بشکنه یا زنوگی رو تحت شعاع قرار بده خیلی میترسم

جایی ببینم دارن حرف خصوصی یا مهمی میزنن خودمو میزنمبه نشنیدن که بعدا نیان یقمو بگیرن که نکنه تو حرفو پخش کردی

کسی نصیحتم کنه چه قبول داسته باشم حرفشو چه نه فقط تشکر میکنم و میگمباشه

۱. باید کسی که سر سفره عقد میشینی باهاش عمیقا دوسش داشته باشی. اگه دوسش نداشته باشی از خطا های کوچیکش هم نمیتونی بگذری چه برسه خطاهای بزرگ

۲. اگر کسی ازت چیزی فراتر از انچه وظیفه ات بوده خواست و خواستی بهش بدی سریع و با تعارف و مهربونی نده یکمبا اکراه بده که بفهمه دیگه بیشتر از این نباید تقاضا کنه.

۳. من معتقدم ایرانی ها در بدترین شرایط ممکن از نظر فرهنگی هستند و سال ها بعد دوباره به اصالتشون برمیگردن

زبان انگلیسی رو باید در حد متوسط به بالا بلد باشیمکودک همسری از بدترین چیزهای دنیاستمخالف فمنیست حتی ...

موافق ترینم👌🏻👌🏻

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

۱. باید کسی که سر سفره عقد میشینی باهاش عمیقا دوسش داشته باشی. اگه دوسش نداشته باشی از خطا های کوچی ...

👌🏻👌🏻👌🏻

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.