2777
2789
عنوان

افراد دو جنسه

288 بازدید | 45 پست

کی اطلاعاتی از این افراد داره
چطور میشن
از کم ترین حالت تا بیشترین حالت ممکن
کلا هر چی اطلاعات داریا رو کنید
جدیدا به خودم شک کردم و خیلی نگرانم
منظورم ترن س نیست هااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثال میزنم آلت جنسی مردانه داره ولی بیضه نداره در عوض رحم داره

آلت جنسی زنانه داره ولی بیضه هم داره و رحم نداره

قطعا تو نیستی اون گرایشته ولی تو خودتو از اون فضا سمی اطرافت بکش بیرون فکرشم نکن تو قطها گرایشتم درست میشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
مثال میزنم آلت جنسی مردانه داره ولی بیضه نداره در عوض رحم دارهآلت جنسی زنانه داره ولی بیضه هم داره و ...

نه بابا ریطی به فضای سمی دورم نداره
مثل همین چیزی که گفتی یه چیز شبیه به الت مردانه دارم
ولی خیلی کوچیک و نازک

اونی رحم داره میفهمن دختره

اونی بیضه داره میفهمن پسره

پس جراحی میکنن اگه اضافه داره برمیدارن و اندام تناسلی مردانه یا زنانه براش درست میکنن از سلولهای خودش و پیوندش میزنن تا زندگی نرمالی داشته باشه

اونایی میبینی میرن تغییر جنسیت میدن و اینا اونا یکدرصدیش مشکل مادر زادی دارن از بدو تولد مثل مثال هایی زدم متولد شدن ولی اونایی ک جنسیتشونو عوض میکنن اونا خودشونو ناقص میکنن و هرگز هم نمیتونن بچه دار شن و عقیم میشن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
یه زائده ای هست که شبیه به الت مردانه هست ولی خیلی کوچیک و نازک اولش فکر میکردم عادیه بعدش .....

مادرت مگه بچه بودی ندیده تورو یا بابات

مگه میشه

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
نه بابا ریطی به فضای سمی دورم نداره مثل همین چیزی که گفتی یه چیز شبیه به الت مردانه دارم ولی خی ...

آلت زنانه هم داری؟

منظورم اینه، مثل یه اختلال میمونه؟

تاحالا دکتر نرفتی؟

بعدا این اختلال به وجود اومده؟

ازبچگی مشخص نبوده؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

نه بابا ریطی به فضای سمی دورم نداره مثل همین چیزی که گفتی یه چیز شبیه به الت مردانه دارم ولی خی ...

باید بری جراحی برش میدارن عمل سختی نیست فقط بعد 18سالگی توصیه میشه به عمل حالابرو دکتر ولی تا بلوغت کامل نشده عمل نکن چون اندامت بزرگتر میشه و این عضو ساختگی تغییر سایزش کمه و همزمان با رشد بدن رشد نمیکنه هرچند طبیعی بنظر میرسه

حتما برو دکتر

از لحاظ روحی اوکی هستی؟

پریود چی میشی ؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀