2777
2789
کاش منم نیازی نداشتم خیلی تحت فشارم

فیلمی ک صحنه داره نبین. رمان صحنه دار تلگرامی نخون

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سر نداشتن رابطه کات کردم تو میگی نیاز جنسی !؟؟ اصن نیازی بهش نیست این حرفای ذهنته نه خودت

خب رابطه نداشتی نیازشو که داری

منم مثل توعم دوس ندارم خارج از چارچوب برطرفش کنم ولی نمیشه گف که کلا نیازی هم ندارم😕

چطور نیازی نداری خوشبحالت😭

البته راستشو بگم منم داشتم

ولی چند ماهه کلا از بین رفته

فکر کنم بخاطر قرصامه

بخاطر استرسم قرص میخورم

و یا شایدم بخاطر بی حسیم و استرس زیادم ،میل جنسی ندارم

من مجردم ولی خیلی گرمم نمیدونم چیکار کنم اذیتم

لیوانی که پر بشه لبریز میشه این جا این شمایی که با مدیریت درست و قشنگ این کاروان رو به سلامت به سرمنزل مقصود برسونی.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

دقیقااولی خب تو این جامعه چه دوستی چه ازدواج جفتش ریسکه و خطری...ادم نمیدونه چیکار کنه دیگه

ولی دوستی بیشتر ریسک داره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

متاسفانه باید پذیرفت این نیاز همه پسرا ودختران

ولی را درستش ازدواج هست که آنهم بااین اقتصاد وتورم

راه بر همه بسته شده، ای کاش خداوند این نیاز را

از سن ۳۰ سالگی ایجاد میکرد