2777
2789
ته دلش شاید لرزیده باشه ولی حسی که تو بهش داری رو اون نداره .تا رهاش نکنی جذب نمیشه و وقتیم جذب بشه ...

@ستاره038سلام عزیزم حس آقای ع به من و قصدش چیه؟آیا به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟چه شخصیتی داره؟مرسی عزیزم

برا همین گفتم چیزی نمی گم هااا.فقط حسم بود ببخشید بی خیال.

دقیق نمیگی چی حس گرفتی جواب های سوال هامم ندادی میگم خیانت یعنی کرده میگی چک کن خودت شمارشو بده نمیدونم چکی بزنه بخدا پشت گوشی حس بدی گرفتم گریم در اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیق نمیگی چی حس گرفتی جواب های سوال هامم ندادی میگم خیانت یعنی کرده میگی چک کن خودت شمارشو بده نمید ...

بابا جون .فقط یه حسای بدی اومد سراغم و اینا اومد تو ذهنمنگفتم خیانت کرده نه بابا جون فقط گفتم امتحانش کن نگفتم که الان چیزی هست .

فقط همین .اروم باش .این بچه بازیا چیه فقط گفتم چشماتو باز کن و انتخاب درست انجام بده .

بابا جون .فقط یه حسای بدی اومد سراغم و اینا اومد تو ذهنمنگفتم خیانت کرده نه بابا جون فقط گفتم امتحان ...

خودش از خیانت بدش میاد و چند باری هم میگه کسی کسیو بخواد میره میگیره چه لزومیه بازی بده رل بزنن دیگه نمیدونم شاید داره خیانت میکنه که کم محل شده دلیلشو پرسیدم میگه بخاطر فشار خونه فشار کاره

خودش از خیانت بدش میاد و چند باری هم میگه کسی کسیو بخواد میره میگیره چه لزومیه بازی بده رل بزنن دیگه ...

ان شالله که به خاطر فشاره .بی خود به هم نریز صبر کن ببین چه ریکتی می بینی و یه راهکارم بهت دادم.