2777
2789
عنوان

دیشب یه چیزایی توی گوشی شوهرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پیام و حتی تماسا رو حذف نکرده

دختر خوب شوهرتو فعلا با سوال جواب حساس نکن.کاری نکن که گوشیشو تخلسه کنه قبل از امدن به خانه،خیلی ریلکس و عادی باش.ولی چک کن،در غیابش.بزار در سکوت و ریلکسی بین چیزی ازش میبینی یه خیر.فقط فعلا حساسش نکن چون این کار شما باعث میشه پنهان کاریش بیشتر بشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

از اینور میگم کاری نکنم شاید من دارم اشتباه میکنم چیزی نباشه اگه واقعا چیزی نباشه من بده میشم

بهش گفته سمیه جون بعد هنوز شک داری که کاری نکرده باشه

بهش گفتی هوشیار شده دیگه دست و پاشو جمع میکنه

دختر خوب شوهرتو فعلا با سوال جواب حساس نکن.کاری نکن که گوشیشو تخلسه کنه قبل از امدن به خانه،خیلی ریل ...

عشقم از پیامش عکس دارم اصن دلیل نداره بگه سمیه جون همین خیانته بعدشم ۸ صبح چه حرفی داره با یه زن ۸ دقیقه صحبت کنن

عشقم از پیامش عکس دارم اصن دلیل نداره بگه سمیه جون همین خیانته بعدشم ۸ صبح چه حرفی داره با یه زن ۸ د ...

شمارشو بردار خودت زنگ بزن بهش

ببین چی میگه زنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بهش گفته سمیه جون بعد هنوز شک داری که کاری نکرده باشهبهش گفتی هوشیار شده دیگه دست و پاشو جمع میکنه

پس خیانته درسته؟

حالا فک کن برعکس میبود شوهرم اینجور پیام رو میدید دیگه هیچی

لعنت به اون پیرزنی ک مخ پسر ۱۸ ساله رو زده

با احترام به کسی که این ماجرا رو تعریف کرد باید بگم این بچه ۱۸ ساله از زیر بته عمل اومده چون تو این سن باید فکر درس و کنکورش باشه نه زن ها

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
با احترام به کسی که این ماجرا رو تعریف کرد باید بگم این بچه ۱۸ ساله از زیر بته عمل اومده چون تو این ...

اون بچه چون تو شرایطی بزرگ شده که پول درس خوندن نداشت مجبور شده از ۱۲ سالگی بره تهران کار کنه و بتونه واسه خودش خرج کنه و عقده ای نمونه تو دلش شرایطش جوری سخت بوده که نتونسته درسشو بخونه الان خداروشکر با همون کار کردن هم رندگی پدر مادرش زیر رو شد هم خودش تونسته واسه خودش بهترینارو بخره بعدم مگه اینایی که درس خوندن مگه اینایی که کارمندن چقدر دارن حقوق میگیرن خواهر گلم اون زمان قدیم بود که طرف با درس حقوق خوب داشت الان انقدر اوضاع مملکت داغون شده مخارج بالاس که ادم باید کلی درس بخونه خرج کنه بتونه به یه جایی برسه اخرم بیاد حقوقش ۲۰ میلیون باشه در حالی که شغل ازاد برجی ۶۰ ۷۰ میلیون در میاد قدیم میگفتن اووو فلانی کارمندع یا فلانی درس خوندس الان دیگه اونی که کارمنده داره روز به روز بیچاره تر میشه).

یعنی بهش پیام بدم میرم خونه بابام🙂

تکلیفت رو روشن کن و شل نگیر، یا درست میشه یا میره، یا کنار میای با خیانت یا حواستو جمع میکنی تو زندگی سریع یه بچه نیاری تا ازش مطمئن نشدی و راه برگشتتو نمیبندی با بچه،بذار بدونه درهر شرایطی قرار نیست خیالش از بابت شما راحت باشه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

عشقم از پیامش عکس دارم اصن دلیل نداره بگه سمیه جون همین خیانته بعدشم ۸ صبح چه حرفی داره با یه زن ۸ د ...

تو دوران عقدی؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

شما میگین چیکار کنم؟🥲من ۲۳ سالمه

حیفی ،اگه هنوز تشکیل یه زندگی کامل ندادی و با مسئله ی مهمه مثل بچه عمیقاً درگیر نشدی فکر جدی بکن و ازین مسئله به راحتی نگذر

من آدم دیدم تو دوران نامزدی و عقد و... کوتاه اومد با بدبختی بعد کلی کتک خوردن و کلفتی برای مادرشوهر جداشد ،جهیزیشم تیکه پاره کرد پسره موقع طلاق و با کلی ضربه ی روحی جدا شد و هنوز آسیب روحی اون مچگیری های متعدد روشه، ولی ازینکه قبل از بچه دارشدن جداشده خوشحاله و الانم موفق و مستقل خداروشکر