kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 306 عنوان کسی لیزر انجام داده 94 بازدید | 22 پست سلام کسی لیزر co2 انجام داده؟یا حتی اطرافیان ؟ 1404/09/23 | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2466 بله من دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 306 بله من واقعا ؟چطور بود؟اسکار صورتون در چه حد بود؟میشه لطف کنید توضیح بدین
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 306 بله برای لک و بی فایده نه عزیزدلم من اسکار دارم یعنی جای جوشکسی دیدن که برای جای جوش انجام بده؟اگر مشکلی نیست میشه هزینشو بگید برای هر جلسه چقدر بود؟
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2466 واقعا ؟چطور بود؟اسکار صورتون در چه حد بود؟میشه لطف کنید توضیح بدین من راضی نبودم هیچ تاثیری ندارهفقط همون موقع ک انجام میدی ی هفته بعدش چند روز صورت بهتر میشهاسکارم خیلی عمیق نبود معمولی دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 3846 نه عزیزدلم من اسکار دارم یعنی جای جوشکسی دیدن که برای جای جوش انجام بده؟اگر مشکلی نیست میشه هزینشو ب ... تهرانی
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 306 من راضی نبودم هیچ تاثیری ندارهفقط همون موقع ک انجام میدی ی هفته بعدش چند روز صورت بهتر میشهاسکارم خی ... واقعا ؟منم سطحش معمولی هست نه عمقی زیاد ۴ یا ۵ ساله گذشته دکترم گفت بین ۴۰ تا ۵۰ درصد خوب میشه ؟حتی عمقش هم تغییر نکرد؟؟میشه لطف کنید هزینه هر جایش بگید چقدر شد و چه سالی انجام دادین؟
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 306 من راضی نبودم هیچ تاثیری ندارهفقط همون موقع ک انجام میدی ی هفته بعدش چند روز صورت بهتر میشهاسکارم خی ... حتی تا چندسال هم بهتر نمیشه ؟شما چه فصلی انجام دادین؟
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2466 حتی تا چندسال هم بهتر نمیشه ؟شما چه فصلی انجام دادین؟ ن کلا تاثیرش چند روزهیادم نیست فکر کنم پاییز بود دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 306 ن کلا تاثیرش چند روزهیادم نیست فکر کنم پاییز بود قیمتش چطوره؟پس برای درمان اسکار باید چیکار کرد؟
mambala عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2073 واااااا چجوووری جواب نگرفتین من که راحت شدم صورتم لک سالک داشت و لک جوش همشو برداشتم خانمایه محترم خدا لعنتتون نکنه اشتباه پاماد میزدید 🥲🤭
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 306 واااااا چجوووری جواب نگرفتین من که راحت شدم صورتم لک سالک داشت و لک جوش همشو برداشتم خانمایه محترم خ ... واقعا خوب شدید؟من اسکار دارم و عمقی زیاد نیست چه ربطی به پماد داره؟بیشتر کارکردش مگه مربوط به خود دستگاه نیست ؟
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2466 قیمتش چطوره؟پس برای درمان اسکار باید چیکار کرد؟ من اون موقع جلسه ای ی تومن میدادن بستگی ب مدارش دارهتقریبا درمانی نداره منم یم دت خیلس تو مخم بود ولی الان اوکیم باهاش روتین پوستی داشته باش ب مرور بهتر میشهاسکارت زیا دی کم؟ دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️