2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم خیلی با من قاطی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 64 پست

ای تنبل پس اشپزی نکنی خودت چی میخوری؟

ولی کار خواهرت درست نیست وبال گردن داماد شده باید خودش بحال خودش فکری کنه کم کم بهونه جور کن یه روز بگو مریضم یه روز بگو نیستم بزار خودش گلیم خودشو از آب بکشه بیرون نمیشه که

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می دونی کار تو تو هم کارهات شبیه خواهرشوهر مجرد من هست و چقدر همیشه از دستش حرص می خورم

یعنی می خواد خاله خوبه باشه ولی همه چیز خراب می کنه

مثلا خواهرش و شوهرش و بچه امدن بعد بچه پی پی کرده دو نفری سریع می دوند که پای بچه رو بشورند در صورتی که داماد راحت داره چایی می خوره و تلوزیون می بینه!

من به شوهرم یاد دادم بچه برای من و تو هست و کارهاش فقط وظیفهدخودمون هست نه کسی دیگه! بعد تو مهمونی هم بهش گفتم من چون لباس و مانتو و شال و .. دارم برام سخت هست بچه رو ببرم تو حمام یا دستشویی و بشورم هر وقت مهمونی بودیم شوهرم این کار انجام می ده!

انقدر خواهرشوهرم از این کارها و خرید کردن های نابجا انجام داده که شوهرخواهر این به چشم یه خدمتکار و زیر دست می بینه خیلی راحت می گه فلانی تو باید این برای بچه ام بخری وظیفه ات ! خاله اشی! (انگار خاله بودن یه افتخاری بوده که حالا به گردن این افتاده )

منم بچه های خواهرم دوست دارم ولی دوست داشتن باید عاقلانه و به جا باشه اگه یه روز خواهرم مریض باشه و کسی نباشه حتی پی پی بچه اش رو هم حاضرم بشورم ولی اونجایی که خواهرم و شوهرش هستند. می تونند ربطی به من نداره این کارها رو انجام بدم

غذا پختن ام همینه. خواهرت می تونه بچه اش با شکم سیر بفرسته خونه شما. ولی بدعادتش کردی.

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

عزیزم خونه اگه میشد فروخت سوهرش تا الان نمیزاشت بمونه

من راه حل ِ اینکه طلبکاری خواهرت بابت اینکه توی اون خونه نشستی، تموم بشه .... گفتم

حرفی از فروش خونه نزدم اول از اجاره اش گفتم.....

ولی تو هم نپز وقتی بهت داره فشار میاد

یه آدم مجردی دیگه

توقع بیجا هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊