2777
2789
عنوان

چجوری نامزدم رو قانع کنم

208 بازدید | 19 پست

که باید رو طلا سرمایه گذاری کنه دیگه خیلی بهم فشار اومده از بس گفتم

میگم حداقل یدونه ماشینت رو بفروش پراید رو بفروش طلا آب شده بگیر میگه خب ماشین هم گرون میشه

اشتباه میگم؟ حرف نامزدم درسته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین هم رشدش مثل طلا هست و چه بسا بهتر

پراید کجا رشدش مثل طلاست؟

وقتی دو تا ماشین داره میگم طلا بگیر گرون میشه حداقل چند سال دیگه شاید تونستیم خونه بگیریم خونه نداریم

با پول پراید نمیشه خونه گرفت ولی میشه تیکه تیکه طلا گرفت و چندسال پس انداز کرد ولی اعتقاد داره همه چی گرون میشه

کی گفته مثال میزنم من 803 میلیون دادم برای یک 207 خشک حواله ای و الان قیمت بازارش 450تفاوتشه و کجا ...

این اصلا مقایسه درستی نیست میگی ماشین رو حواله ای گرفتم

حرف من اینه شما ماشین داشته باشی یا طلا چند سال دیگه طلا چند برابر شده ولی ماشین در اون حد رشد نکرده

تو این سه چهار سال اخیر طلا ۴ برابر شده از ۳ میلیون شده ۱۳ میلیون آیا ماشین این قدر رشد داشته ؟

خوب میکنی اگه دوتا ماشین داره

فکر نکنم حرفم رو گوش بده خیلی بهش میگم روی طلا سرمایه گذاری کن شاید بتونیم چند سال دیگه خونه بگیریم ولی انگار نه انگار که من دارم خودمو جر میدم بتونیم صاحب خونه شیم

طلای خاصی هم نداریم برای پس انداز میگم بیا این کار رو کنیم ولی حرفم بی فایده ست