2777
2789
عنوان

به عنوان یه مادر بگید من بچه بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 48 پست

تو اصلا بچه بدی نیستی به هیچ وجه

فقط تعامل کردن رو یاد بگیر قاطع صحبت کردن بدون ابراز خشم ، مرز گذاشتن ، بدون گریه و عصبانیت حرف زدن و منطقی گفتگو کردن رو یاد بگیر

این مهارت ها بهت کمک میکنه وضعیت و شرایط زندگی خودت رو بهتر کنی

تو چند صباحی خونه مامانت مهمان هستی بالاخره مستقل میشی ، میگذره گلم سعی کن اینو به چشم سختی زندگیت ببینی و باهاش به پذیرش برسی و رشد کنی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

وقتی شما متقابلا تحقیرشون کنین کم کم مچاله میشن یا حداقل کمتر بهتون بی احترامی میکننهیچ پلیسی با پول ...

ساده 😂😔

معلومه که نه من دعوا می کنم باهاشون ولی چه فایده ببین درک نمیکنن اینم ادمه یعنی نمیخوان درک کنن و واقعا نظرشون اینه پلیس میشه با پول خرید این قبلا هم می گفتن و فقط برا من نگفتن بی خیال چکار کنم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اصلا بچه بدی نیستی به هیچ وجه فقط تعامل کردن رو یاد بگیر قاطع صحبت کردن بدون ابراز خشم ، مرز گذاش ...

اخه کی گفته من منطقی حرف زدن بلد نیستم میشینم منطقی حرف میزنمداین کاراتون اشتباهه بعد کلی حرف میکن اه اه اه اه تو عرضه نداری داشتی الکی بهونه نمیاوردی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

فقط بگو اگه قبول نشم چی خسته شدم

اگه قبول بشی چی ؟چرا اینقدر منفی فکر میکنی قشنگم تو صدتوبزار نهایت شهر دیگه شد هم یک جوری راضیشون میکنی نگران نباش

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

اگه قبول بشی چی ؟چرا اینقدر منفی فکر میکنی قشنگم تو صدتوبزار نهایت شهر دیگه شد هم یک جوری راضیشون می ...

امسال شهر دیگه قبول می شدم ولی نذاشتن برم😭😔

اگه قبول نشم چی سال قبل شهر دیگه میاوردم ولی نذاشتن برم

صدتو بزار شروع کن بخون من تو تاپیکم ی کانال معرفی کردم راهبرد شروع از صفر گذاشته ..

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

چه رشته ای؟

رشته تاپی بود

صدتو بزار شروع کن بخون من تو تاپیکم ی کانال معرفی کردم راهبرد شروع از صفر گذاشته ..

خوندم دوماهه دارم میخونم

شماره شون میدونم ولی به نظرت رفتار دنیا با یتیما بهتره بذار من بگم نه

منظورم اینه آسیبی بهت نرسه بهشون تذکر بدن نه که بری باهاشون زندگی کنی براشون دوره آموزشی بزارن فردا تو هم دچار آسیب روحی اونا نشی

ای بابا این سری اگه شهر دیگه شد هم هر جور شده با تهدید و اینا برو

البته حسابداری بود برا منی که انسانیم تاپ محسوب میشه

با قطره اسطوخودوس گیاهی کی بلا سرش میاد؟ اسطوخودپس یه گیاهه سبزی ولی آرامبخشه آخه تو حالت عادی اگه ع ...

اره میخورن مامانم دوس داره